KikkaBoo Muzička vrteška mint - vrteška za krevetac sa projektorom Owls

KikkaBoo Muzička vrteška mint - vrteška za krevetac sa projektorom Owls

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

KikkaBoo Muzička vrteška Owls zanimljivim i živopisnim igračkama poboljšava bebinu vizuelnu i slušnu percepciju. Prirodni zvuci, nežne melodije i pr... Pročitaj ceo opis

3.180,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF328
Prijavi grešku
Opis proizvoda

KikkaBoo Muzička vrteška Owls zanimljivim i živopisnim igračkama poboljšava bebinu vizuelnu i slušnu percepciju. Prirodni zvuci, nežne melodije i projekcija obojenih figura stvaraju mirnu atmosferu i pomažu bebi da lakše zaspi.

Interesantna i podesiva vrteška za krevetac koju će dete obožavati.

Brinite o detetovom zdrvlju uvek i svuda. Podloga za presvlačenje beba je nezaobilazni deo svakodnevne rutine i obezbediće najbolje uslovi za oblačenje mališana.

Šešir za kupanje beba će se dopasti dečacima jer je u plavoj boji i detetu će doneti uživanje pri svakom kvašenju glave.

Peškir za bebe Slonić 2169 je najbolji peškir za bebe koji se može koristiti od prvog dana za brisanje nakon kupanja. Odgovaraće i devojčicama i dečacima.

Lila pletenica za krevetac - elegantna i divna, praktična jer je možete kasnije koristiti za veliki dečiji krevet.

Lorelli ležaljka ljuljaška Enjoy Green je muzička ljuljaška za bebe koja poseduje i vibraciju. Kada se zakoči pretvara se u udobnu ležaljku za odmor.

Vama i vašoj decu svideće se ova drvena vešalica/ dečiji čiviluk koja se lako uklapa u svaki ambijent. Savršena za kačenje dečijih stvari, igračaka, kaputića.

Dečiji čiviluk je napravljen po Montesori programu, tako da će je deca brzo zavoleti, osećaće se samostalnije i samim tim brzo naučiti da se samo spremi svoju garderobu za vrtić.

Drveni krevetac za bebe Perfetto+ski je domaće manufakture, bele boje, izrađen od medijapana. Točkići ga čine mobilnim, a donji deo u obliku skija omogućava da se posle skidanja točkića krevetac ljulja poput kolevke. Podnica krevetića može da se podesi na dva nivoa. Krevetac Perfetto+ski je ukrašen elementima i duborezom u obliku medvedića i srca.

Ako tražite udobnu, praktičnu i ležaljku za bebe onda je Kids II vibrirajuća ležaljka za decu pravi izbor.

Dete će uživati u prijatnoj vibraciji i igračkama koje su smeštene na luku ležaljke za bebe.

Rukavicaglodalica koja donosi olakšanje pri nicanju zubića.

Prostirka za igru za bebe Happy Farm gimnastika je asortiman Cangaroo podloga za igranje koja razvija kreativnost i stimuliše razvoj bebe. U setu se nalazi kućica koja služi za odlaganje igračaka i aktivnu igru različitih uzrasnih grupa.

KikkaBoo Muzička vrteška mint - vrteška za krevetac sa projektorom Owls
KikkaBoo Muzička vrteška mint - vrteška za krevetac sa projektorom Owls
3.180,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka