KIDS II Bright Stars dubak za bebe Zig Zag

KIDS II Bright Stars dubak za bebe Zig Zag

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
BS-BOS bela kolevka za bebe proizvedena od drveta u beloj boji sa tekstilom u roze boji. U pakovanju dolazi i ogradica, dušek, prekrivač, jastuk i baldahin. Drvena kolevk... Pročitaj ceo opis
9.000,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF319
Prijavi grešku
BS-BOS bela kolevka za bebe proizvedena od drveta u beloj boji sa tekstilom u roze boji. U pakovanju dolazi i ogradica, dušek, prekrivač, jastuk i baldahin. Drvena kolevka za bebe se može nežno ljuljati, a postoji mogućnost i da se kolevka zakoči i time stabilno fiksira. Ako tražite stabilan dubak za decu, udobno sedište, lako upravljanje, a da ima igračke za zabavu - šetalica za bebe Cody green je ono što trebate kupiti. Roze peškir za bebe jagodica će zanimljivim će se dopasti malenim princezama koje će uživati u nežnoj, roze boji i interesantnim detaljima. Pamučan peškir za bebe će odgovarati od prvog bebinog dana. Lorelli Auto Sedište Aviator Isofix (0-36kg) Grupa 0/1/2/3 ( 0-36 kg) Aviator auto sedište sa opcijom rotiranja za 360o , kako bi lakše smestili dete u auto sedište, plus mogućnost postavljanja u suprotnom pravcu od pravca kretanja vozila Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu Mekani jastuci koji drže bebu i štite je sa svih strana Odlična bočna zaštita Jednostavno montiranje u automobilu pomoću isofix sistema Integrisani Isofix držači na Lorelli Aviator Isofix sedištu se fiksiraju na Isofix tačke u vozilu i omogućavaju čvršće postavljanje auto sedišta u vozilo Sigurnosni pojasevi u pet tačaka Pojasevi podesivi po visini kako Vaša beba raste Više položaja naslona (3 položaja) Navlaka sedišta se skida i periva je na 30 stepeni Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04 Kinderkraft Everyday kolica za bebe set 2u1 (tamno siva) - dobitnik nagrade RED DOT 2021, nagrade za najbolja multifunkcionalna dečija kolica 2u1. Spoj lepog i funkcionalnog, odgovara svim uslovima vožnje i svakom džepu. Od rođenja do 22kg. Noša za bebe obična light pink je sve samo nije toliko obična jer ima prelepu boju, dobro je dizajnirana, stabilna je i udobna. Lorelli noša za bebe koju će poželeti svaka devojčica Obična noša za bebe light green je stabilna i praktična noša za bebe. Lako se održava i udobna je Peg Perego hranilica 2u1 Siesta Follow me je odlična višefunkcionalna stolica za hranjenje koja u početku može biti ležaljka za bebe do 9 meseci, a od 6 i praktična hranilica. Poseduje 9 načina za podešavanje visine i nekoliko za podešavanje nagiba leđa. "Stop & Go" sistem olakšava pomeranje. Groovy je kompaktno i udobno sedište od 15 do 36 kg, sa isofix sistemom za dodatnu sigurnost i napravljeno od mekih tkanina koje c´e pružiti maksimalnu udobnost vašem detetu tokom putovanja.
KIDS II Bright Stars dubak za bebe Zig Zag
KIDS II Bright Stars dubak za bebe Zig Zag
9.000,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka