Hranilica za bebe Delicious beige - Cangaroo hranilica za decu do 15 kg

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Hranilica za bebe dizajnirana za decu stariju od 6 meseci do 15 kg, koja mogu stabilno i samostalno da stoje u sedećem položaju. Aluminijumski okvir... Pročitaj ceo opis

11.220,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF204
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Hranilica za bebe dizajnirana za decu stariju od 6 meseci do 15 kg, koja mogu stabilno i samostalno da stoje u sedećem položaju. Aluminijumski okvir obezbeđuje laganu konstrukciju i stabilno stajanje Cangaroo dečije stolice za hranjenje.

Kupko za bebe sivi 3547 olakšava kupanje beba jer odiže bebu i olakšava kupanje bez držanja bebe.

Čaša sa polipropilenom

. Ventil protiv prosipanja, lakše se pije iz nje, ventil koji se može odstraniti radi lakšeg čišćenja, poklopac sa navojem za lakše otvaranje i zatvaranje, zasebni delovi se mogu međusobno kombinovati, ergonomski oblikovane ručke koje se ne klizaju omogućavaju sigurno držanje, može se koristiti i bez ručki, kao časa, zahvaljujući ekstra prstenu. Uzrast 6-18 meseci

Zapremina / težina 150 ml

Tip flašice Plastična

Tip cucle Sisak

Fotelja za decu roze je praktična mekana fotelja za decu u kojoj su sigurne i bebe i starija deca. Poseduje kaiševe za obezbeđenje najmlađih koji se kasnije skidaju za udobno sedenje starijih mališana.

Lorelli ogradica za bebe Playstation Blue&White Penguin slična je prenosivom krevetIću. Pod ogradice za decu je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Poseduje 2 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Tri stranice su sa mrežicom i četvrta ima otvor sa cibzarom. Jednostavna za sklapanje. Poseduje torbu radi lakšeg transporta.

CAM pult za presvlačenje beba Volar je praktičan i multifunkcionalan pult za povijanje beba koji se pretvara i u pult za kupanje jer se dobijaju dve kadice.

Jedna je pogodna za bebe do 6 meseci, a druga kadica je i za stariju decu.

Neutralni dizajn će odgovarati i devojčicama i dečacima sve do maksimalne nosivosti od 9kg. Umirujuće melodije, ljuljanje i vibracije će njihalicu za bebe učiniti izuzetno zanimljivom za igru ili odmor.

Kids II ljuljaška za bebe koju će mališani obožavati

Cam stolica za hranjenje Pappananna 2u1 (s-2250.243) se može korisitit od prvog dana rođenja pa do 3 godine deteta. U početku je to kolevka za bebe, a kasnije i višepoložajna stolica za hranjenje beba.

Šetalica za bebe Cody ima stabilno postolje koje ima čepove za dodatnu podršku i sprečavanje prevrtanja.

Dubak za prohodavanje koji se prilagođava visini deteta i pruža pravilnu podršku svakom koraku

Mekani štitnici za kolena za bebe i decu će olakšati puzanje i osigurati nežna dečija kolena od povreda.

Baby Jem štitnici za kolena za bebe

Auto sedište za decu Go Easy Black ima ergonomski oblik koje je idealno auto sedište za novorođenče i pružiće bezbednu i sigurnu vožnju. Lako se montira u automobil, a može biti i njihalica zbog svoje konstrukcije

Hranilica za bebe Delicious beige - Cangaroo hranilica za decu do 15 kg
Hranilica za bebe Delicious beige - Cangaroo hranilica za decu do 15 kg
11.220,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka