Ciciban Snow viola 819512 - nepromočive čizme za devojčice

Ciciban Snow viola 819512 - nepromočive čizme za devojčice

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uti...
Pročitaj ceo opis
6.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF016
Prijavi grešku
Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uticaja i pruža optimalno disanje.

Ciciban Snow viola 819512 je pravi izbor. Ciciban cipele za decu namenjene su prvim i najmanjim koracima. Obuća je izrađena od mekane kože te ukrašena zabavnim i modernim uzorcima te zanimljivim kombinacijama boja. Dečije sandale iz linije Over ocean udobne su i lagane. Zatvoreni prednji deo cipele štiti malene prste od ozleda. Linija Ciciban zadržava svoju prepoznatljivost zahvaljujući karakterističnom dvobojnom đonu, odabranim prirodnim materijalima i minimalističkim ukrasima. Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Ove dečije sandale su idealne za svakodnevne aktivnosti. Prve cipele koje se zauvek pamte. Zbog toga je Ciciban razvio posebnu liniju obuće, napravljenu od najmekše kože, koja će malim stopalima pružiti stabilnost, sigurnost i biti najveći saveznik u hrabrim prvim koracima. Prve cipele imaju fleksibilan đon i udoban kalup, posebno dizajniran za specifičnu anatomiju malog stopala. Dugi otvor na gornjem delu cipela olakšava obuvanje. Linija sandala Ciciban MARINES sa karakterističnim đonom koji daje vrhunsku fleksibilnost obući. Model ima čičak traku ili pertle. Na prednjem delu imaju zaštitnu kapicu, a na zadnjem ojačanje za petu. Poseduju kožni anatomski uložak. Karakteristika SMART linije je jednobojan i izrazito rebrast đon koji daje vrhunsku fleksibilnost obući. U ponudi su različiti modeli sandala za dečake i devojčice sa zatvorenim prednjim delom. Ciciban anatomske patofne Mellow proizvedene su da pružaju podršku i zdrav razvoj dečijeg stopala. Ciciban je posebnu pažnju obratio na dezene patofni koje deca obožavaju. Zbog činjenice da deca više vremena provode u zatvoreno prostoru, vrtiću ili stanu/kući, veoma je važno da u svakom trenutku nose kvalitetnu, udobnu, anatomsku obuću koja im pruža prirodan i zdrav razvoj stopala. Ciciban patofne Amanda imaju na prstima ojačanje od kože koje štiti prstiće od povreda, a same patofne od habanja.

Ciciban Urban Fumo su cipela patike za dečake. Izrađene od kvalitetne kože, sa udobnim đonom i postavom od mekanog flanela, pružaju savršenu zaštitu od hladnoće za jesenje i zimske dane. Nehodajuća obuća za bebe je namenjena je bebama koje još ne hodaju, kako i naziv kaže. Izrađene su od mekih materijala, bez tvrdog đona! Idealne su za izlazak napolje, ali i za posebne prilike. Nehodajuće cipele su osnovna obuća bebe dok ne stane na nogice. Ciciban cipele iz linije Timber sa jesenjim tonovima boja je nepogrešiv izbor svake sezone. Cipele su izrađene od prirodnih materijala, a debeli gumeni đon čine ovu obuću idealnim izborom za jesen i zimu, kako za devojčice tako i za dečake. Prve cipele koje se zauvek pamte. Zbog toga je Ciciban razvio posebnu liniju obuće, napravljenu od najmekše kože, koja će malim stopalima pružiti stabilnost, sigurnost i biti najveći saveznik u hrabrim prvim koracima. Prve cipele imaju fleksibilan đon i udoban kalup, posebno dizajniran za specifičnu anatomiju malog stopala. Dugi otvor na gornjem delu cipela olakšava obuvanje. Linija sandala Ciciban MARINES sa karakterističnim đonom koji daje vrhunsku fleksibilnost obući. Model ima čičak traku koja fiksira stopalo i napravljene su od prirodne kože. Na prednjem delu imaju zaštitnu kapicu, a na zadnjem ojačanje za petu. Poseduju kožni anatomski uložak.
Ciciban Snow viola 819512 - nepromočive čizme za devojčice
Ciciban Snow viola 819512 - nepromočive čizme za devojčice
6.990,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka