Ciciban Snow silver 759356 - nepromočive čizme za devojčice

Ciciban Snow silver 759356 - nepromočive čizme za devojčice

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Prve pahulje donele su i zimske radosti, pa su snegarice idealne da veseli mališani prave Sneška, uživaju u grudvanju, sankanju…

Cicibanove... Pročitaj ceo opis

8.290,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF012
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Prve pahulje donele su i zimske radosti, pa su snegarice idealne da veseli mališani prave Sneška, uživaju u grudvanju, sankanju…

Cicibanove čizme za sneg svojim kvalitetom i upotrebom originalne C-TEX zaštite, su idealna dečija obuća za sve aktivnosti u svim vremenskim uslovima.

Kako bi igra bila još prijatnija, a stopala suva i topla, Ciciban preporučuje C-TEX® liniju Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uticaja i pruža optimalno disanje.

Ciciban Snow silver 759356 je pravi izbor.

Sportske patike koje deci omogućavaju sigurno i pouzdano provođenje slobodnog vremena.

Cream su udobne dečije sandale za devojčice. Za svakodnevne aktivnosti, ali i svečane prilike.

Ciciban Mini kolekciju izdvajaju životinjski printovi, dodaci i prošiveni đon, a približavaju modi za odrasle. Modele za devojčice odražavaju svetlucavi i metalizirani ušiveni detalji, što dodatno naglašava razigranost mališana. Modeli za dečake su šareni i moderni. Pogodni kako za ležerne tako i za malo elegantnije prilike.

Ciciban linija Carnabi je anatomska obuća za male dame. Linija je elegantna i moderna, ukrašena je svetlucavim materijalima i pažljivo odabranim detaljima, kao što su glitter, perle i metalne kopče. Tople, postavljene sa udobnim flanelom idealne su za jesenje i zimske dane.

Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Ove dečije sandale su idealne za svakodnevne aktivnosti.

Nehodajuća obuća za bebe je namenjena je bebama koje još ne hodaju, kako i naziv kaže.
Izrađene su od mekih materijala, bez tvrdog đona! Idealne su za izlazak napolje, ali i za posebne prilike.

Nehodajuće cipele su osnovna obuća bebe dok ne stane na nogice.

Ciciban anatomske patofne Princess su otvorene i obezbeđuju prirodnu cirkulaciju vazduha. Idealne su za toplije dane, kopčaju sa se čičak trakom, tako da je obuvanje i izuivanje mnogo lakše. Gumeni đon daje dobru izolaciju, a anatomski uložak adekvatnu potporu malom stopalu.

Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Zatvaranje je sa šnalom. Ove dečije sandale su idealne za svakodnevne aktivnosti. Model Bio Yellow namenjen je za devojčice i dečake istovremeno zbog univerzalne žute boje i diskretnog printa.

Ciciban Selfi Cipria su anatomske patike za devojčice. Kombinacija sedefastih rozih tonova sa zlanim i srebrnim detaljima idealne su za one devojčice koje su "princeze" i dok igraju fudbal i dok gledaju predstavu u pozorištu. Unutrašnjost od kože, kao i gornji sloj omogućuju da noga diše tokom aktivnosti, a kvalitetan đon pruža zdravu potporu malim stopalima.

Ciciban kolekcija Mini karakteristična je po prošivenom đonu. Udobne, anatomske cipele, izrađene od pažljivo birane kože i kvalitetne gume na đonu, sa kožnom unutrašnjom postavom, obezbeđuje najudobnije korake od prvih koraka.

Ciciban Snow silver 759356 - nepromočive čizme za devojčice
Ciciban Snow silver 759356 - nepromočive čizme za devojčice
8.290,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka