Cangaroo dubak za bebe Unicorn Purple - muzički dubak za decu

Cangaroo dubak za bebe Unicorn Purple - muzički dubak za decu

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Cangaroo dubak za bebe Unicorn Purple je interesantan dubak za devojčice koji ima zanimljive dodatke za igranje i razvoj koordinacije, ali i stabiln... Pročitaj ceo opis

7.550,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFEE7C
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Cangaroo dubak za bebe Unicorn Purple je interesantan dubak za devojčice koji ima zanimljive dodatke za igranje i razvoj koordinacije, ali i stabilnu osnovu koja štiti od prevrtanja.

Čarape za decu

Mekane i udobne čarpice za vaše dečake i devojčice

Sastav : pamuk

Kinderkraft Moov 3u1 su dečija kolica u crnoj boji, laka za upravljanje, pouzdana, čvrsta i izdržljiva.

Kolica za bebe koja će biti verni pratilac kroz dečije odrastanje

Set 3u1 uključuje:

kolevku za bebu (0-6 meseci)
sportsko sedište (6-36 meseci) i
dečije auto sedište (0-13 kg)

Ako tražite kvalitetnu i interesantnu nošu - Noša za bebe pače plava je odličan izbor i dečaći če je obožavati. Ima motive koji podsećaju na pače, a pošto je noša za bebe kao wc šolja, olakšaće i njeno kasnije korišćenje

Bonne Nuit je praktična i moderna kolevka za bebe, koja je dizajnirana da obezbedi miran i udoban san vašem detetu. Njena pokretna barijera omoguc´ava lak pristup i daje osec´aj bliskosti. Prostrana i udobna kolevka koju možete koristiti od prvog dana bebinog rođenja.

Može se spojiti sa svakim modelom roditeljskog kreveta uz podešavanje visine u 4 nivoa. Meke stranice za dodatni komfor. Zbog male težine i kompatnih dimenzija ovo je i prenosiva kolevka savršena je za putovanja.

Dečji krevetac Simona je kvalitetan, masivan krevetac za bebe izrađen od medijapana. Krevetac je standardnih dimenzija dušeka 120×60 Fioka se posedbno dokupljuje

Dečija noćna lampa Chicco Goodnight je fenomenalna muzička noćna lampa za decu. Podešavanjem svetla, igranje sa muzikom i svetlom i prelepi zvuci, ostaće prelepa prva uspomena vašoj bebi na svet koji je okružuje

Hranilica za bebe Marcel Grey fruits je jednopoložajna hranilica za bebe brenda Lorelli. Teška je malo preko 6kg i konstruisana tako da obezbedi stabilno sedenje i lako održavanje.

KikkaBoo Hranilica odgovara za decu od 6 meseci do 15kg ili 3 godine starosti. Dečija stolica za hranjenje se podešava po visini na čak 7 nivoa, podešava mu se tacna i naslon za noge.

Bilo da tražite prozračnu letnju haljinu, ljupku haljinu za zabavu, ili praktičnu dečiju haljinu za igru, kod nas c´ete pronac´i pravi model.

Pored haljina za devojčice, pronaći ćete veliku ponudu suknjica za devojčice. Suknje za devojčice su apsolutni must have komadi za male princeze.

Na našem sajtu i u našim prodavnicama pronaći čete haljine i suknje za devojčice u modernim stilovima. Imamo veličine idealne za devojčice svih uzrasta. Zahvaljujuc´i tome, moc´i c´ete pronac´i suknju za svaku priliku.

Ako idete na svečaniji događaj, pravi izbor su elegantne haljine.

Odaberite dečiju haljinu za igru koja vašem detetu pruža maksimalnu slobodu kretanja.

Naša online prodavnica omogućava Vam da brzo i lako, bez napuštanja svoje kuće ili posla, izaberete i naručite sve što je potrebno za Vas i Vaše dete

Grupa III ( 15-36 kg)

Predviđeno za decu otprilike od 3 do 12 godina

Kompaktno i lagano auto sedište sa isofixom

Mekano i udobno

Anatomsko auto sedište

Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04

Navlaka sedišta se skida i periva je na 30o celzijusa

Cangaroo dubak za bebe Unicorn Purple - muzički dubak za decu
Cangaroo dubak za bebe Unicorn Purple - muzički dubak za decu
7.550,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka