Bezkontaktni toplomer za decu Easy chek - 5u1 Toplomer za bebe i decu

Bezkontaktni toplomer za decu Easy chek - 5u1 Toplomer za bebe i decu

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Cangaroo Beskontaktni infrared toplomer za bebe Easy check CAN3362 Termometar 5 u 1 precizno meri telesnu temperaturu, ali služi i za merenje temper... Pročitaj ceo opis

3.790,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFEDBF
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Cangaroo Beskontaktni infrared toplomer za bebe Easy check CAN3362 Termometar 5 u 1 precizno meri telesnu temperaturu, ali služi i za merenje temperature na površinama i u prostoru.

Poseduje LED osvetljenje i alarm ako je temperatura tela viša od 38 stepeni

Tvrda podloga za povijanje Džungla izrađena je od mekog sunđera i presvučena je nepropusnim PVC materijalom lakim za održavanje
Dimenzije su: 78 cm x 48 cm, a debljina – viši deo 9 cm, niži deo 4 cm.
Podloga za presvlačenje se ne koristi samo na krevecu, već i na svakoj tvrdoj podlozi. Stoperi će sprečiti pomeranje kada se fiksira na stranice kreveca.

Kengur nosiljka za bebe Between Dark Red je praktična kosiljka za bebe kengur koja dozvoljava oba načina nošenja ( licem prema roditelju ili u smeru šetnje). Velika pomoć i podrška pjaritnom nošenju bebe. Poseduje Evropske sertifikate sigurnosti.

Za decu od 4 meseca do 9 kg

Set četkica za zube za bebe 3 dela Mint se može koristiti od bebina 3 meseca i služi za efikasno čišćenje desni i prvih mlečnih zubića. Trodelni set četkica za zube za bebe se prilagođavaju fazi rasta pa će set dugo vremena biti u upotrebi.

Kinderkraft Juli kolica za bebe set 3u1 u roze boji su pouzdana, kvalitetna i čvrsta dečija kolica 3u1. Objedinjuju više potreba i različite uzraste deteta

Od rođenja pa do 15 kg


Set 3u1 obuhvata:

kolevku za bebu (od rođenja do 9 kg)
sportsko sedište (od 6 meseci do 15 kg)
dečije auto sedište (od rođenja do 13 kg)

Adapter za wc šolju mint 064 je praktičan adapter za wc šolju koji ima ručke za stabilnost deteta i bolje prihvatanje sedenja na wc šolji

Silikonska četkica za zube za bebe stabilno stoji na svakoj površini zahvaljujući vakumu, a svojim materijalom i oblikom efikasno i nežno čisti sve naslage sa zuba. Silikonska četikca za bebe u roze boji.

Autosedište 9-36 kg 1-2-3 Joyride Black je praktično sedište za auto koje pruža bezbednu vožnu sve dok detetu treba auto sedište za automobil.

Pretvara se u buster sedište i olakšava vožnju veće dece

Plišani lav glodalica za bebe je igračka koja ima gumene detalje pa će biti omiljeni prijatelj tokom odrastanja deteta i faze nicanja zuba. Glodalica za bebe će biti pravi izbor od prvog bebinog dana.

Set posteljina za bebe sa prelepim motivima plavih oblačića koju će svaki dečak obožavati.

Bezkontaktni toplomer za decu Easy chek - 5u1 Toplomer za bebe i decu
Bezkontaktni toplomer za decu Easy chek - 5u1 Toplomer za bebe i decu
3.790,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka