Cold Steel African Walking Stick

Cold Steel African Walking Stick

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Predsednik Cold Steel kompanije Linn C. Thompson, proveo je ceo život skupljajuc´i štapove za hodanje i drveno oružje, i sakupio je priličnu kolekciju ovih prelepih ru... Pročitaj ceo opis

6.500,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AF43DA
Prijavi grešku

Predsednik Cold Steel kompanije Linn C. Thompson, proveo je ceo život skupljajuc´i štapove za hodanje i drveno oružje, i sakupio je priličnu kolekciju ovih prelepih ručno rađenih štapova. Oduvek ga je posebno zanimao Knob Kerrie, štap za hodanje sa loptom iz Afrike. Cold Steel interpretacija ovog afričkog štapa za hodanje sadrži neke od najboljih karakteristika tradicionalnog Zulu Kerrie-a, valovitu osovinu i prepoznatljivu geodetsku kuglu - ali umesto da korise skupo egzotično tvrdo drvo, napravili su ga od polipropilena visokog uticaja. To znači da, pored toga što je neverovatno izdržljiv, nec´e trunuti, iskriviti se, pucati, cepati, bubriti, skupljati se, plesniti ili izbledeti. Iako c´e njegova primarna funkcija uvek biti štap za hodanje koji pomaže u ravnoteži prilikom prelaska neravnog, klizavog ili lošeg terena, on takođe predstavlja zastrašujuc´u opciju za samoodbranu u hitnim slučajevima.Za razliku od drveta, polipropilen je vodootporan, izdržljiviji na pucanje i teško ga je iskriviti ili slomiti. Jednostavna konstrukcija iz jednog dela čini ga neverovatno čvrstim i dovoljno laganim za nošenje i korišćenje ceo dan. Neverovatno je trajan i lako se čisti s malo sapuna i vode.

Karakteristike štapa Cold Steel African Walking Stick :

Težina: 717g (25.3 oz)
Ukupna dužina: 94cm (37")
Debljina štapa: 3.2cm (1 1/4") osnova, 4.44cm (1 3/4") glava
Materijal palice: Polypropylene
Made in Taiwan

Cold Steel African Walking Stick
Cold Steel African Walking Stick
6.500,00 DIN
u Lovackaoprema.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka