Saffranex Preparat za mršavljenje 4+2 gratis

Saffranex Preparat za mršavljenje 4+2 gratis

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Saffranex je prvi proizvod za mršavljenje u Srbiji na bazi luksuznog cveta šafrana. Tu je i jedinstveni kompleks citrusa (grejpfrut, guarana, crvena i slatka pomorandža) ... Pročitaj ceo opis
13.916,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Saffranex Preparat za mršavljenje 4+2 gratis. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AE3586
Prijavi grešku
Saffranex je prvi proizvod za mršavljenje u Srbiji na bazi luksuznog cveta šafrana. Tu je i jedinstveni kompleks citrusa (grejpfrut, guarana, crvena i slatka pomorandža) koji se proizvodi u Francuskoj - Sinetrol®Xpur, za koji postoje čak tri kliničke studije koje potvđuju da utiče na gubitak kilograma! Masti sa stomaka i butina nestaju pred vašim očima, bez stresa Saffranex kapsule su dodatak ishrani i namenjene su osobama koje su na režimu za smanjenje telesne mase. Šafran se već vekovima koristi u narodnoj medicini i smatra se da pomaže kod više od 90 zdravstenih problema! Kada je reč o mršavljenju, šafran utiče na smanjenje apetita, otklanjanju stresa i gojaznosti koja je uzrokovana stresom. Kliničke studije su pokazale da jedinstveni kompleks citrusa - Sinetrol®Xpur, ima povoljan efekat na gubljenje masnih naslaga u predelu stomaka i butina kod ljudi sa prekomernom kilažom, i to bez promene režima ishrane i dodatne fizičke aktivnosti. Sastav proizvoda Saffranex- 100% prirodno i zdravo mršavljanje šafran grejfrut slatka i crvena pomorandža guarana Šafran Prva asocijacija na šafran je svakako njegova cena - svima je poznat kao najskuplji začin na svetu. Koristio se još u Mesopotamiji pre 5000 godina. Postoje price da su ga koristili čak i Aleksanad Makedonski i Kleopatra. U Evropi i svetu u poslednjih godina postoji veliko interesovanje za aktivne supstance iz ekstrakta cveta šafrana, što se vidi kroz brojne studije koje su ispitivale njegova dejstava. Smatra se da pomaže
Saffranex Preparat za mršavljenje 4+2 gratis
Saffranex Preparat za mršavljenje 4+2 gratis
13.916,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka