Elna Mašina Za Šivenje Explore 240Ex

Elna Mašina Za Šivenje Explore 240Ex

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Elna explore 240 nudi mnogo za relativno malo novca. Ova mašina za šivenje je dizajnirana za moderne, elastične i tanke materijale, ali i za jače materijale s obzirom da ... Pročitaj ceo opis
44.990,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 22.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Elna Mašina Za Šivenje Explore 240Ex. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AE0406
Prijavi grešku
Elna explore 240 nudi mnogo za relativno malo novca. Ova mašina za šivenje je dizajnirana za moderne, elastične i tanke materijale, ali i za jače materijale s obzirom da poseduje jaku ubodnu moć. Ima vrlo jednostavan izbor operacija za šivenje, podesivu dužinu i širinu boda, tako da Vam omogućava rad na svim vrstama materijala. Uz automatsku izradu rupice za dugme, podesiv pritisak stopala, veliki broj operacija za šivenje Vi ćete se bezbrižno osećati dok budete uživali u šivenju i ostvarivali željene rezultate. Jednostavna upotreba Mogućnost rada na svim materijalima, 25 operacija šivenja (osnovni i streč bodovi) Automatska izrada rupice za dugme Podesiva dužina boda do 4mm Podesiva širina boda do 5mm Podesiv pritisak stopice Automatsko uvlačenje konca u iglu, mogućnost isključivanja transportera. Mogućnost šivenja u krug. Izmenjiv položaj igle (levo, centar) Slobodna rukavna platforma Mogućnost šivenja dvoiglovkom Povratni štep, izuzetno stabilan i ujednačen bod. Jaka ubodna moć, izuzetan transport materijala Ugrađen nož za rezanje konca. Podesiva napetost konca. Poluga za podizanje stopice dva nivoa (debeli materijali) Merni sistem u centimetrima i inčima na radnom delu i ubodnoj ploči Drška za prenošenje Zaštitni pokrivač od vinila Standardni dodaci: metalna stopica, stopica za vez, stopica za rajsfešlus, stopica za slepi porub, stopica za automatske rupice, igle, špulne, parač, šrafciger. Opširna uputstva za upotrebu na srpskom Švajcarski brend Garancija: 5 godina Možda
Elna Mašina Za Šivenje Explore 240Ex
Elna Mašina Za Šivenje Explore 240Ex
44.990,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka