iRobot Roomba i7+ robotski usisivač 23277

iRobot Roomba i7+ robotski usisivač 23277

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
iRobot Roomba i7 predstavlja jedan od najefikasnijih robotskih usisivač na koje možete naići u potrazi za idealnim usisivačem! U slučaju da se isprazni dok obavlja svoj p... Pročitaj ceo opis
107.481,00 DIN -18 %
88.135,00 DIN
-18 %107.481,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod iRobot Roomba i7+ robotski usisivač 23277. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Pogodan za
Težina usisivača (u kg)
4 kg
Vrsta robotskog usisivača
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADF799
Prijavi grešku
iRobot Roomba i7 predstavlja jedan od najefikasnijih robotskih usisivač na koje možete naići u potrazi za idealnim usisivačem! U slučaju da se isprazni dok obavlja svoj posao, sam se vraća do svoje bazne stanice, puni se do maksimuma u roku od 3 sata i nastavlja gde je stao. Prašina se skuplja u posudi AeroForce, koja ima indikator napunjenosti i time Vas obaveštava kada treba da se isprazni. WiFi konekcija omogućava kontrolu uređaja i kada niste tu: dovoljno je da preko aplikacije iRobote HOME postavite zahtev Vašem usisivaču i tu se sva Vaša aktivnost završava. Raspolaže AntiAngle sistemom koji sprečava zaplitanje kablova i resa tepiha. Još jedan plus ovom aparatu jeste i Wall Follow - sistem bočnog čišćenja uz ivice i zidove. Tu je i Virtual Wall - funkcija virtuelne prepreke, tako da možete ograničiti rad ovog uređaja na jedan konkretan prostor. Odličan je izbor za vlasnike kućnih ljubimaca. U potpunosti uklanja dlake uz pomoć univerzalnog dvostrukog valjka za sve tipove podova. Dimenzija je 351 x 92 mm i težine 4 kg, što znači da ga lako možete odložiti do sledeće upotrebe, bez da Vam zauzima suviše prostora. Sadržaj paketa: 1 Roomba® i7550 1 stanica za punjenje Clean Base® sa Automatskim odlaganjem nečistoće 2 vreće za nečistoću 1 kabl za napajanje 1 virtuelni zid sa dvostrukom funkcijom Virtual Wall® (uključene 2 AA-baterije) 1 dodatni filter 1 dodatna bočna četka Karakteristike WiFi: Povezivanje sa aplikacijom iRobot Home 3-stepeni sistem čišćenja Usisava i podiže sv
iRobot Roomba i7+ robotski usisivač 23277
iRobot Roomba i7+ robotski usisivač 23277
88.135,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka