XIAOMI Mi Watch Lite Black

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Mi Watch Lite je satkan od kvalitetnih materijala koji ga čine prilično otpornim satom, ali i vrlo laganim jer ukupno teži samo 35 g. Podržaće vas u fizičkim aktivnostima... Pročitaj ceo opis
7.800,00 DIN
Proizvođač
Boja
GPS prijemnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AE4E08
Prijavi grešku
Mi Watch Lite je satkan od kvalitetnih materijala koji ga čine prilično otpornim satom, ali i vrlo laganim jer ukupno teži samo 35 g. Podržaće vas u fizičkim aktivnostima u zatvorenim i otvorenim prostorima.
Pripremite se za oduševljenje kada se uključi veliki 1.4-inčni ekran Mi Watch Lite-a. HD rezolucija od 323 ppi dac´e vam oštre, živopisne slike, činec´i sve informacije čitljivim čak i pri jakom suncu. Instant pregled poziva, poruka i obaveštenja iz aplikacija. Slušajte i menjajte muziku, dok vam je telefon u džepu.
Bilo da vežbate unutra ili napolju, Mi Watch Lite će pratiti vaš napredak u realnom vremenu i pomoći će vam da postavite i dostignete sve ciljeve.
Uz GPS + GLONASS senzore za praćenje, sat može precizno da meri vašu putanju, brzinu, daljinu i broj sagorenih kalorija. Pored toga, meri i promene u brzini otkucaja srca i na taj način vam pruža jasnu sliku o performansama vaših fizičkih napora i sportskih aktivnosti.
Opremljen PPG senzorom, sat može precizno da prati rad srca 24 sata dnevno i obavestiće vas ukoliko je nešto van granica normale. Može i da sačuva informaciju o brzini otkucaja srca tokom mirovanja i do 30 dana, kako bi olakšao dugotrajno praćenje promena u radu srca.
Analizirajte kvalitet sna tako što ćete meriti sve podatke vezane za spavanje, kao što su faze dubokog sna, faze lakog sna i broj sati spavanja, kako biste održali zdrave navike.
Izvodite vođene vežbe disanja u trajanju od 1 do 5 minuta, kako biste se oslobodili stresa i napetih situacija bilo kada, bilo gde.
XIAOMI Mi Watch Lite Black
XIAOMI Mi Watch Lite Black
7.800,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka