Čarape za Vene i oporavak od napora

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Elite Recovery Compression Socks / PairMcDavid čarape za vene i oporavak od napora napravljene su tehnologijom ciljane kompresije čime se ubrzava krvotok od stopala do li... Pročitaj ceo opis
4.795,00 DIN
Besplatna dostava
Cena je ažurirana danas od 03.17.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Sportskaprodavnica.rs ponudi
Ponuda prodavnice Sportskaprodavnica.rs za proizvod Čarape za Vene i oporavak od napora. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADA8CA
Prijavi grešku
Elite Recovery Compression Socks / PairMcDavid čarape za vene i oporavak od napora napravljene su tehnologijom ciljane kompresije čime se ubrzava krvotok od stopala do listova.Ubrzavanjem krvotoka nakon napora stvara se brži i potpuniji oporavak.Tkanina je jedinstvena, jer se za bolje rezultate, dodaju i morske alge i cink u predivo, čime se postiže brže oslobađanje znoja i antibakterijska svojstva.Poboljšanje komfora se postiže sa anatomskim pletenjem na prstima i petama.Kompresija poboljšava krvotok, pritisak u predelu članka je 18-21mmHg, a u gornjem delu 12.6-14.7mmHg.Preporučljivo je da se nose duže vreme.Proizvode se u Švajcarskoj.Prodaju se u pakovanju od dva komada, posebno napravljene za levu i posebno za desnu nogu.Opis veličina (na osnovu broja obuće):

S: (36-38)
M: (39-41)
L: (42-44)
XL: (44-46)
XXL: (46-48)

Čarape za Vene i oporavak od napora
Čarape za Vene i oporavak od napora
4.795,00 DIN
u Sportskaprodavnica.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka