Pojas za Trčanje

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

4640 Trail-Mix Plus 2 – 600ML

Pojas sa dve bočiceNathan pojas za trčanje sa dve bočice pravljen je da prianja uz telo i da se minimalno pomera tokom aktivnosti.Zahv...
Pročitaj ceo opis
5.995,00 DIN
Besplatna dostava
Cena je ažurirana danas od 03.17.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Sportskaprodavnica.rs ponudi
Ponuda prodavnice Sportskaprodavnica.rs za proizvod Pojas za Trčanje. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADA8B2
Prijavi grešku

4640 Trail-Mix Plus 2 – 600ML

Pojas sa dve bočiceNathan pojas za trčanje sa dve bočice pravljen je da prianja uz telo i da se minimalno pomera tokom aktivnosti.Zahvaljujući džepu sve važne stvari su vam pri ruci bez obzira da li ste na putu, u šetnji ili na planinskim stazama.Uz pojas se dobijaju dve lagane boce za vodu (2x300ml)Džep je idealan za hranjive gelove, telefon i grickalice.U pojasu ima dovoljno mesta za proizvode za hidrataciju i energiju za trčanje na kraće relacije ili za brze šetnje.Mekani pojas je ergonomski projektovan, lagan je, omogućava pomeranje u više pravaca i sprečava odbijanje proizvoda tokom aktivnosti.Sistem zatvaranja je intuitivno napravljen da kaiš bez napora pritegnete ili opustite po potrebi.Futrole su bezbedne da bočice ne ispadnu a u isto vreme da budu što je moguće pristupačnije.
Pojas za Trčanje
Pojas za Trčanje
5.995,00 DIN
u Sportskaprodavnica.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka