Tastatura Steelseries APEX PRO Mini 60%

Tastatura Steelseries APEX PRO Mini 60%

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

APEX PRO Mini - najbrža i najnaprednija tastatura na svetu radi bez napora za sve poduhvate, bilo da su ti potrebni najbrži pritisci na tastere u igrama da bi uništio ... Pročitaj ceo opis

27.999,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

in stock

Cena je ažurirana juče u 20.39.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o ComputerLand Shop ponudi
Ponuda prodavnice ComputerLand Shop za proizvod Tastatura Steelseries APEX PRO Mini 60%. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dodatne funkcionalnosti
Numeričke tipke
Osvetljenje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD65FC
Prijavi grešku

APEX PRO Mini - najbrža i najnaprednija tastatura na svetu radi bez napora za sve poduhvate, bilo da su ti potrebni najbrži pritisci na tastere u igrama da bi uništio protivnike ili za brzo i precizno kucanje.

Novi OmniPoint 2.0 switch-evi koriste najsavremenije magnetne senzore za trenutnu aktivaciju bez kontakta pritiskom na taster da bi pružili izuzetnu brzinu.
Programiraj dve radnje za jedan taster, u zavisnosti od toga kako ga pritisneš. Idi napred laganim pritiskom na taster, a zatim brzo tako što c´eš isti taster pritisnuti dublje. Kreiraj sopstvene napredne kombinacije kako bi bio u prednosti u odnosu na konkurenciju.

Apsolutna preciznost i izuzetno prilagođavanje su ti na dohvat ruke. Podesi osetljivost registracije svojih pritisaka na tastere na najbližih 0,1 mm. Bez obzira da li više voliš dodir lak kao pero od 0,2 mm ili čvrsti pritisak do 3,8 mm, izbor je na tebi. OmniPoint 2.0 switch-evi imaju 11x brži odziv, 10x brže aktiviranje i 2 x su izdržljiviji u poređenju sa standardnim mehaničkim tastaturama.

Kompaktan 60% dizajn - APEX PRO Mini je napravljen tako da stvori više prostora na tvom stolu za prevlačenje miša, dok zadržava sve funkcije tastature pune veličine sa sekundarnim funkcijama štampanim sa strane.

SteelSeries Engine Software otključava impresivan arsenal aplikacija funkcija za sve SteelSeries proizvode, tako da možeš prilagoditi, sinhronizovati i doterati svoje podešavanje do savršenstva.

Aircraft Grade Aluminijumski okvir serije 5000 proizveden je za nenadmašnu izdržljivost i čvrstinu.

Double Shot PBT Keycaps - Izuzetno kvalitetne i izdržljive PBT kapice za tastere otporne na bledenje su dizajnirane sa jedinstvenom premazom za poboljšani osec´aj pritiska na tastere i bolju preciznost kucanja. Bočno štampane sekundarne radnje daju svu funkcionalnost tastature pune veličine.

Nagib nogara podesive po visini - Optimalno postavi tastaturu za udobnost tokom dugih sesija igranja. Podesiv nagib nogara daju ti fleksibilnost za tri ergonomske opcije: ravne, polu i potpuno istezanje.

Izdržljiv i prenosiv, odvojivi USB Tipe-C pleteni kabl otporan je na habanje pri svakodnevnoj upotrebi.

Specifikacija:

Tip switch-eva: OmniPoint podesivi mehanički
Izdržljivost switch-eva: Ocenjena na 100 miliona klikova
Ugrađena memorija: 5 prilagođenih profila
Procesor: 32-bitni ARM
Podesive tačke aktiviranja: 0,2-3,8 mm
Povezivanje: Odvojivi USB Tipe-C
Dimenzije Š / D / V - 293mm / 103mm / 40,3mm
Težina: 610g
Osvetljenje: RGB
Podešavanje visine: 3 nivoa

Tastatura Steelseries APEX PRO Mini 60%
Tastatura Steelseries APEX PRO Mini 60%
27.999,00 DIN
u ComputerLand Shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka