ULLTISTEL Tanko ćebe, crveno-smeđa/bela, 130x170 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Vuna je prirodno otporna na fleke, održava toplotu i ako se pokvasi i gusta je i meka na dodir.IKEA of Sweden100% vunaRučno pranje na maks. 40°C.Ne izbeljuj.Ne peglaj.Pro... Pročitaj ceo opis
4.999,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD5048
Prijavi grešku
Vuna je prirodno otporna na fleke, održava toplotu i ako se pokvasi i gusta je i meka na dodir.IKEA of Sweden100% vunaRučno pranje na maks. 40°C.Ne izbeljuj.Ne peglaj.Profesionalno hemijsko čišćenje tetrahloretilenom i ugljovodonikom, standardni program.Suši na žici.Upotrebljavaj blago sredstvo za čišćenje.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom obnovljivog materijala poput vune u ovom proizvodu, izbegavamo upotrebu fosilnih ili trajnih materijala.Nastojimo da sva vuna u IKEA proizvodima bude u saglasju sa Standardom o odgovornom uzgoju vune do 2025, uz stroge zahteve u pogledu dobrobiti životinja, upravljanju zemljišnim posedima i sledljivosti.
ULLTISTEL Tanko ćebe, crveno-smeđa/bela, 130x170 cm
ULLTISTEL Tanko ćebe, crveno-smeđa/bela, 130x170 cm
4.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka