SMAGÖRA Set nameštaja za bebe, 3 kom., bela

SMAGÖRA Set nameštaja za bebe, 3 kom., bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Osnovu kreveca možeš postaviti na dve visine.Beba će spavati bezbedno i udobno jer su otporni materijali od kojih je osnova kreveca ispitani kako bismo bili sigurni da će... Pročitaj ceo opis
27.297,00 DIN
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
124 cm
Širina (cm)
66 cm
Visina (cm)
79 cm
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4D16
Prijavi grešku
Osnovu kreveca možeš postaviti na dve visine.Beba će spavati bezbedno i udobno jer su otporni materijali od kojih je osnova kreveca ispitani kako bismo bili sigurni da će obezbediti potreban oslonac.Navlaka za dušek lako se skida i pere u mašini na 60°C.Rajsferšlus bez zakačke sprečava decu da otvore navlaku.Pogodna visina za previjanje bebe.Praktični prostor za stvari nadohvat ruke: jedna ruka uvek može da bude na bebi.Kada dete odraste, lako ćeš sto za povijanje pretvoriti u prostranu policu.Između stola za povijanje i zida ima prostora u koji možeš staviti korpu za rublje ili nešto drugo što ne bi da se vidi. Dubina je 29 cm, a visina 80 cm.Sadrži: 1 SMAGÖRA krevetac, bela (spoljne dimenzije: D124xŠ66xV79 cm), 1 SMAGÖRA sto za povijanje/biblioteku, bela (V104xŠ60xD81 cm) i 1 PELLEPLUTT dušek od pene za krevetac (60x120x6 cm).Puna bukovina, Akrilna bojaLesonit, Papirna folija100% najlonIverica, Melaminska folija, Plastična ivicaIverica, Melaminska folija, Ivica od papira, Plastična ivicaIverica, Melaminska folija, Plastična ivica, Plastična ivica, Ivica od papira, Plastična ivicaLesonit, Akrilna boja, Akrilna bojaLesonit, Akrilna boja62% pamuk, 38% poliester62% pamuk, 38 % poliesterPoliuretanska pena 25 kg/m3Upotrebom obnovljivog materijala poput drva u ovom proizvodu, izbegavamo upotrebu fosilnih ili trajnih materijala.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nijedan IKEA dušek, uključujući dušeke sofa ležajeva, ne sadrži hemijske usporivače gorenja osim ako to ne nalažu posebni propisi. Nastojimo upotrebljavati materijal koji ima svojstva odolevanja plamenu kao što je vatrootporno vlakno.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Pamuk u ovom proizvodu uzgaja se uz manje vode, manje hemijskog đubriva i pesticida, uz bolju zaradu za uzgajivače. Na taj način, umanjujemo štetan uticaj na životnu sredinu.
SMAGÖRA Set nameštaja za bebe, 3 kom., bela
SMAGÖRA Set nameštaja za bebe, 3 kom., bela
27.297,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka