NYSJÖN / BJÖRKAN Kupatilski nameštaj, 5 k., bela/Saljen slavina, 54x40x98 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Čitav komplet za tvoje jutarnje rutine, s umivaonikom, prostorom za odlaganje i ogledalom.Matirana površina kupatilskog ormarića unosi mir.Savršeno se uklapa u mala kupat... Pročitaj ceo opis
15.096,00 DIN
Proizvođač
Boja
Širina (cm)
54
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD49F4
Prijavi grešku
Čitav komplet za tvoje jutarnje rutine, s umivaonikom, prostorom za odlaganje i ogledalom.Matirana površina kupatilskog ormarića unosi mir.Savršeno se uklapa u mala kupatila. Element s umivaonikom zauzima malo prostora, ali je dovoljno veliki za bočice i peškire.Štediš vodu i struju svaku put kada pustiš vodu da teče zahvaljujući aeratoru kojim je opremljena kombinovana slavina.Ravno ogledalo čini da kupatilo deluje prostranije. Tu je i zgodna polica ispod, gde možeš staviti mobilni telefon ili čaše dok se pereš.Proveri da li materijal u kupatilu može da drži težinu nameštaja. Ako se dvoumiš oko postavljanja, obrati se stručnom licu.Ručice, šarke i nogari dobijaju se uz proizvod.Kombinovana slavina i odvod dobijaju se uz proizvod.Keramički umivaonici peku se u pećima, što svaki čini jedinstvenim i njihove dimenzije mogu malo odstupati od navedenih.Materijal od kojeg je izrađen ovaj proizvod može se reciklirati. Molimo te proveri pravila reciklaže u svojoj zajednici i da li u tvom okruženju postoje reciklažni objekti.Iverica, Melaminska folija, Plastična ivicaGlazirani porcelan, Glazura u bojiABS plastikaKaljeno stakloStakloPolipropilenska plastikaSintetička gumaPolipropilenska plastika, Sintetička gumaNerđajući čelikPolietilenska penaABS plastikaPrebriši blagim rastvorom sapuna.Mokre tragove treba uvek što pre osušiti kako bi se sprečilo prodiranje vlage.Obriši čistom i suvom krpom.Ne upotrebljavaj prašak za čišćenje, čeličnu žicu, čvrst ili oštar pribor koji može izgrebati površinu umivaonika.Čišćenje: Blagom sapunicom. Obriši čistom, suvom krpom.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Izrađujući sve slavine i tuševe tako da ljudima pomognemo da troše manje vode i energije, omogućavamo održiviji život kod kuće.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
NYSJÖN / BJÖRKAN Kupatilski nameštaj, 5 k., bela/Saljen slavina, 54x40x98 cm
NYSJÖN / BJÖRKAN Kupatilski nameštaj, 5 k., bela/Saljen slavina, 54x40x98 cm
15.096,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka