MJÖSA Kanta za otpatke s papučicom, crvena, 12 l

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Poklopac je na gasnim podizačima koji se lagano zatvaraju, što smanjuje rizik od prikleštenja prstiju.Lako se prazni i čisti, budući da se unutrašnja kanta vadi.Kanta mož... Pročitaj ceo opis
3.499,00 DIN
Proizvođač
Boja
Kapacitet (l)
12
Vrsta kante za smeće
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4937
Prijavi grešku
Poklopac je na gasnim podizačima koji se lagano zatvaraju, što smanjuje rizik od prikleštenja prstiju.Lako se prazni i čisti, budući da se unutrašnja kanta vadi.Kanta može lako da se pomera, pošto ima ručku na zadnjoj strani.Ovu kantu možeš koristiti bilo gde u domu, čak i u vlažnim prostorijama poput kuhinje i kupatila.IKEA of SwedenČelik, Galvanizovani čelik, Premaz u prahuNerđajući čelikPolipropilenska plastikaČelik, GalvanizovanoNerđajući čelik, Sintetička gumaAcetalna plastikaRedovno briši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Izrađujući proizvode koji ljudima omogućavaju da otpad svedu na minimum i odlože ga, omogućavamo odrrživiji život kod kuće.
MJÖSA Kanta za otpatke s papučicom, crvena, 12 l
MJÖSA Kanta za otpatke s papučicom, crvena, 12 l
3.499,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka