LENAST Vodootporna zaštita za dušek, bela, 70x160 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Štiti dušek od nezgoda i prolivanja, pa će dečji krevet biti čist i suv.Dušek će ostati suv jer je obložen slojem koji ne propušta vodu i tečn... Pročitaj ceo opis
1.699,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD47A8
Prijavi grešku
Štiti dušek od nezgoda i prolivanja, pa će dečji krevet biti čist i suv.Dušek će ostati suv jer je obložen slojem koji ne propušta vodu i tečnosti.Meka, tanka i prozračna mreža izrađena je od 100 % poliestera, izdržljivog materijala, testiranog i proverenog da ne sadrži štetne supstance i aditive.Dobar izbor ako imaš alergiju na grinje jer se zaštitna navlaka može prati na 60°C, a ta temperatura ih uništava.Lastiš u svakom uglu drži zaštiitnu navlaku za dušek na mestu.Brzo se skida i lako pere.IKEA of SwedenOdgovara dušecima maks. visine 12 cm.100% poliester100 % Poliuretan100% polipropilenSkupljanje maks. 4%.Mašinsko pranje na maks. 60°C, program za osetljivo rublje.Ne izbeljuj.Suši u mašini za sušenje veša na nižoj temperaturi (maks. 60°C).Ne peglaj.Nije moguće hemijsko čišćenje.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.IKEA je izbacila iz upotrebe hlorne izbeljivače u proizvodnji tekstila i papirnih proizvoda zbog njihovog nepovoljnog uticaja na životnu sredinu.IKEA ima stroga ograničenja za upotrebu ftalata u svim našim proizvodima, a potpuno smo ih izbacili iz dečjih proizvoda i proizvoda koji stupaju u dodir s hranom.Od 1996, IKEA je izbacila škodljiva bojila, na primer azo-boje, iz proizvodnje tekstila i kože.
LENAST Vodootporna zaštita za dušek, bela, 70x160 cm
LENAST Vodootporna zaštita za dušek, bela, 70x160 cm
1.699,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka