KALLHÄLL Sto na preklop s odlaganjem, bela/svetlosiva, 33/89/145x98 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sklopive produžne ploče dopuštaju da menjaš veličinu stola tako da tu mogu sedeti 2-4 osobe, po potrebi.Stanica za odlaganje ispod stola drži stvari potrebne za razne akt... Pročitaj ceo opis
22.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD45B6
Prijavi grešku
Sklopive produžne ploče dopuštaju da menjaš veličinu stola tako da tu mogu sedeti 2-4 osobe, po potrebi.Stanica za odlaganje ispod stola drži stvari potrebne za razne aktivnosti oko stola skrivenim, a ipak sve vreme pri ruci.Debela svetlosiva tkanina u kombinaciji sa stabilnom metalnom osnovom drži odložene stvari stabilnim i na mestu.Veliki odeljak za odlaganje ima mesta za do 2 sklopive stolice (recimo, TERJE, GUNDE ili NISSE sklopive stolice) kojima lako pristupaš ako iznenada dođu gosti.Sakrij utičnice u prostoru između velikih odeljaka rešenja za odlaganje i ploče stola. Posluži se kopčama s kukicom i petljom duž nogara stola da kablovi ostanu na mestu.Lak pristup utičnicama preko otvorenih strana i 2 useka u tkanini. Savršeno za punjenje laptopova i mobilnih telefona.Odloži osnovne stvari poput časopisa, naočara, slatkiša i punjača u bočne džepove.Stabilan metalni okvir i izdržljiva, glatka melaminska ploča stola.Andreas FredrikssonRešenje za odlaganje sadrži: 1 veliki odeljak (20x98x45 cm), 1 odeljak za fioke (20x98x9 cm), 4 velika/4 mala bočna džepa (38 x 42 cm/12 x 13 cm).Isključivo za upotrebu u zatvorenom.Za 2-4 osobe.Moguće je razdvojiti radi reciklaže ili dobijanja energije, ako je to dostupno u tvojoj zajednici.Kako bi se sprečilo grebanje, upotpuni FIXA samolepljivom zaštitom za pod, koja se prodaje zasebno.Čelik, Epoksidni/poliesterski premaz u prahuIverica, Melaminska folija, Plastična ivica, Melaminska folija100% poliester (min. 90% reciklirano)Obriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Za najbolji kvalitet, vijke dotegni po potrebi.Upotrebom iverice s drvenim površinskim slojem umesto samo punog drva u ovom proizvodu, koristimo manje ovog materijala. Na taj način bolje brinemo o resursima.
KALLHÄLL Sto na preklop s odlaganjem, bela/svetlosiva, 33/89/145x98 cm
KALLHÄLL Sto na preklop s odlaganjem, bela/svetlosiva, 33/89/145x98 cm
22.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka