EKEDALEN Barska stolica s naslonom, bela/Orrsta svetlosiva, 62 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Visina stoličice savršena je za kuhinjska ostrva i čini je sjajnim dodatnim mestom za sedenje u kuhinji.Tapacirano sedište i udoban ugao naslona za leđa čine barsku stoli... Pročitaj ceo opis
12.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD3F9F
Prijavi grešku
Visina stoličice savršena je za kuhinjska ostrva i čini je sjajnim dodatnim mestom za sedenje u kuhinji.Tapacirano sedište i udoban ugao naslona za leđa čine barsku stolicu savršenom za duge večere.Navlaka se lako skida, pere u mašini te potom lako ponovo vraća.Možeš odabrati neke od više raznih navlaka za sedište i zamenjivati ih kad god poželiš.Okvir stolice od punog drva čini konstrukciju izdržljivom i veoma stabilnom.Podloga za stopala za dodatnu udobnost pri sedenju.Ehlén JohanssonPogodno za bar visine 90 cm.Isključivo za upotrebu u zatvorenom.Za sastavljanje ove stolice potreban ti je odvijač, koji se prodaje zasebno u sklopu FIXA seta alata od 17 delova.Kako bi se sprečilo grebanje i zvuk povlačenja stolica po podu, potrebno ih je upotpuniti FIXA samolepljivom zaštitom za pod, koja se prodaje zasebno.35% pamuk, 65% poliester (min. 90% reciklirano)Puno drvo, Akrilna bojaLesonit, Poliuretanska pena 35 kg/m3Netkano polipropilensko vlaknoMašinsko pranje na maks. 40°C, standardni program.Ne izbeljuj.Ne suši u mašini za sušenje veša.Peglaj na maks. 150°C.Profesionalno hemijsko čišćenje tetrahloretilenom i ugljovodonikom, standardni program.Prebriši blagim rastvorom sapuna.Obriši čistom i suvom krpom.Za najbolji kvalitet, vijke dotegni po potrebi.Upotrebom obnovljivog materijala poput drva u ovom proizvodu, izbegavamo upotrebu fosilnih ili trajnih materijala.Pamuk u ovom proizvodu uzgaja se uz manje vode, manje hemijskog đubriva i pesticida, uz bolju zaradu za uzgajivače. Na taj način, umanjujemo štetan uticaj na životnu sredinu.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
EKEDALEN Barska stolica s naslonom, bela/Orrsta svetlosiva, 62 cm
EKEDALEN Barska stolica s naslonom, bela/Orrsta svetlosiva, 62 cm
12.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka