GORILLA SPORTS Fiksni dvoručni teg (50 kg)

GORILLA SPORTS Fiksni dvoručni teg (50 kg)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Šipka idealna za trening kod kuce ili na otvorenom Ova Barbell šipka sa fiksiranim tegom brenda Gorilla Sports pogodna je za početnike, ali i za profesionalce. Omoguc´ava... Pročitaj ceo opis
26.999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod GORILLA SPORTS Fiksni dvoručni teg (50 kg). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Masa (kg)
50 kg
Vrsta tega
teg
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AA61C0
Prijavi grešku
Šipka idealna za trening kod kuce ili na otvorenom Ova Barbell šipka sa fiksiranim tegom brenda Gorilla Sports pogodna je za početnike, ali i za profesionalce. Omoguc´ava vam širok spektar vežbi za snagu i funkcionalne vežbe pomoc´u kojih gradite mišic´e i formirate telo. Izradena je od livenog gvožda i obložena gumom tako da štiti vaš pod od udubljenja i ogrebotina, pa je zbog toga savršena za kucne treninge. Možete je koristiti kao dvoručni teg i vežbati sa njome kao sa bučicama ili na klupi da pritom ne morate da podešavate težinu i nameštate diskove. Karakteristike: Prečnik rukohvata šipke: 30 mm Unutrašnji raspon šipke: 105 cm Težina: 50 kg Prečnik tega: 19,5 cm Debljina tega: 13,2 cm Jezgro tega je od livenog gvožda, presvučeno gumom Boja: crno/crvena
GORILLA SPORTS Fiksni dvoručni teg (50 kg)
GORILLA SPORTS Fiksni dvoručni teg (50 kg)
26.999,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka