TESLA klima uređaj TT34EX81-1232IAW, inverter

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Predstavljamo vam naprednu tehnologiju u službi idealne sobne temperature: Tesla klima uređaje, inspirisane vašim potrebama i omiljenim prostorima. Bez obzira na g... Pročitaj ceo opis
46.000,00 DIN

Proizvođač
Boja
Dodatne karakteristike
Energetski razred hlađenja
A++
Jačina unutrašnje jedinice (u dB)
22 dB
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A96B32
Prijavi grešku
Predstavljamo vam naprednu tehnologiju u službi idealne sobne temperature: Tesla klima uređaje, inspirisane vašim potrebama i omiljenim prostorima. Bez obzira na godišnje doba, Tesla klima uređaji donose maksimalan komfor u vaš dan, omogućujući vam da uživate u svakom trenutku sa ljudima koje volite.

Uz Teslu, klimatizacija postaje inovativna i intuitivna. Uz pomoć temperaturnog senzora u daljinskom upravljaču, klima uređaj automatski podešava program po kojem radi. Ova korisna funkcija doprinosi pametnijem i jednostavnijem načinu održavanja optimalne sobne temperature.

Klima uređaj može da vrši nadzor nad svojim radom i automatski identifikuje problematične ili neispravne delove. Ukoliko se to desi, kod greške će se pojaviti na displeju, što čini održavanje još lakšim i efikasnijim.

Kompresor visoke frekvencije pomaže vašem klima uređaju da brže počne da izbacuje hladniji ili topliji vazduh: do 18°C za samo 30 sekundi, ili vazduh temperature od 40°C za samo 60 sekundi. Na ovaj način, željena temperatura se postiže u kraćem roku.

Galvanizovani čelik i šest slojeva antikorozivnog premaza čine da spoljna jedinica klima uređaja izgleda kao nova, čak i nakon dužeg izlaganja suncu i kiši.

Displej uređaja je vešto skriven unutar panela, za jednostavan i lep izgled koji se slaže uz svaki dizajn interijera. Ovakva pozicija omogućuje lak pristup, na način koji ne narušava prijatnu estetiku uređaja.

Zahvaljujući Wi-Fi funkciji, svoj klima uređaj možete kontrolisati i uz pomoć mobilnog telefona ili drugih pametnih uređaja. Uz dodatnu lakoću i fleksibilnost, ova opcija vam pomaže da izbegnete sva ona duga traženja daljinskog upravljača koji zapadne iza kreveta!
TESLA klima uređaj TT34EX81-1232IAW, inverter
TESLA klima uređaj TT34EX81-1232IAW, inverter
46.000,00 DIN
u pavleri

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka