Luksuzni beskontaktni masažer SF High Fashion

Luksuzni beskontaktni masažer SF High Fashion

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Luksuzni beskontaktni masažer SF High Fashion napravljen je od kvalitetnog brušenog aluminijuma , silikona i ABS -a, spoljašni izgled je luksuzan i dizajniran da udobno l... Pročitaj ceo opis
7.990,00 DIN
2-7 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 10.58.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Sexy Shop Fantazija ponudi
Ponuda prodavnice Sexy Shop Fantazija za proizvod Luksuzni beskontaktni masažer SF High Fashion. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dužina (cm)
16.5 cm
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A868DA
Prijavi grešku
Luksuzni beskontaktni masažer SF High Fashion napravljen je od kvalitetnog brušenog aluminijuma , silikona i ABS -a, spoljašni izgled je luksuzan i dizajniran da udobno leži u vašoj ruci. Poseduje 11 programa pritiska i 10 programa vibracija, stimuliše klitoris kroz talase, pritiska i vibracije. Zahvaljujući 11 funkcija podešavanja njegova beskontaktna stimulacija klitorisa sa dva odvojena motora dovešće vas do orgazma za dvostruko brže vreme. Dužina masažera iznosi 16,5 cm dok je prečnik 3,2 cm, Nije preporučljivo korititi ovaj proizvod u kadi i pod tušem, puni se preko USB kabla. Veoma je tih pri radu. Za lakšu stimulaciju preporučuje se lubrikanti na bazi vode. Za pravilno održavanje potrebno je igračku oprati mlakom vodom i blagim sapunom, isprskati Toys cleanerom sredstvom za čišćenje iz našeg asortimana pa obrisati i ostaviti da se dobro osuši.
Luksuzni beskontaktni masažer SF High Fashion
Luksuzni beskontaktni masažer SF High Fashion
7.990,00 DIN
u Sexy Shop Fantazija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka