Aparat za REL zavarivanje EWI 160 Wurth

Aparat za REL zavarivanje EWI 160 Wurth

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Aparat za zavarivanje - digitalno kontrolisan inverter sa najnovijom IGBT tehnologijom, koja mu omogućava rad pri velikim varijacijama napona.Pruža mogućnost zavarivanja ... Pročitaj ceo opis
44.500,00 DIN
Proizvođač
Metoda varenja
TIG
Prečnik žice za zavarivanje (mm)
3.25
Težina (kg)
46
Tip aparata za zavarivanja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A68D8C
Prijavi grešku
Aparat za zavarivanje - digitalno kontrolisan inverter sa najnovijom IGBT tehnologijom, koja mu omogućava rad pri velikim varijacijama napona.Pruža mogućnost zavarivanja REL i TIG postupcima.Pored IGBT tehnologije, karakteriše ga i Anti-Stick koji onemogućava lepljenje elektrode na radnom komadu, Hot-Start koji obezbeđuje sigurno paljenje elektrode, kao i Arc Force koji omogućava rad sa teško topivim elektrodama.Maksimalna struja zavarivanja ovim uređajem je 160 A, maksimalni preporučeni prečnik elektrode je 3.25 mm.Klasa izolacije je H (rad elektro komponenti do 180 stepeni).Težina aparata je 4,6kg, a kablovi za masu i klešta za elektrodu su dužine 3 m.
Aparat za REL zavarivanje EWI 160 Wurth
Aparat za REL zavarivanje EWI 160 Wurth
44.500,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka