Pneumatska ekscentrična brusilica DTS 150

Pneumatska ekscentrična brusilica DTS 150

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Snažna ekscentrična brusilica za gruba i fina brušenja sa pogonom u tri balansne tačke. Moguća je kontinualna kontrola brzine putem sigurnosnog prekidača. Brusni papir se... Pročitaj ceo opis
25.050,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A67791
Prijavi grešku
Snažna ekscentrična brusilica za gruba i fina brušenja sa pogonom u tri balansne tačke. Moguća je kontinualna kontrola brzine putem sigurnosnog prekidača. Brusni papir se menja brzo i lako, bez odvajanja mašine sa pneumatske instalacije. Stvaranje prašine je minimalno, zahvaljujući optimalnim rešenjima sa vakuum čistačima ili stacioniranim sistemima za usisavanje. Snažna ekscentrična brusilica za gruba i fina brušenja sa pogonom u tri balansne tačke. Moguća je kontinualna kontrola brzine putem sigurnosnog prekidača. Brusni papir se menja brzo i lako, bez odvajanja mašine sa pneumatske instalacije. Stvaranje prašine je minimalno, zahvaljujući optimalnim rešenjima sa vakuum čistačima ili stacioniranim sistemima za usisavanje.
Pneumatska ekscentrična brusilica DTS 150
Pneumatska ekscentrična brusilica DTS 150
25.050,00 DIN
u MN haus

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka