Avionaut baza za a-s Isofix IQ Pixel/Aerofix

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Omogćava jednostavno, brzo i sigurno postavljanje na sedište automobila. Pruža korisnicima praktičnost tokom montaže, štedi vreme posvećeno montaži i osigurava da je sve ... Pročitaj ceo opis
22.900,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Avionaut baza za a-s Isofix IQ Pixel/Aerofix. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A65C26
Prijavi grešku
Omogćava jednostavno, brzo i sigurno postavljanje na sedište automobila. Pruža korisnicima praktičnost tokom montaže, štedi vreme posvećeno montaži i osigurava da je sve pravilno pričvršćeno. Posebno dizajnirani ISOFIX sistem platforme, radi s posebnim konektorima integrisanim u strukturu karoserije automobila.

Sa ISOFIX bazom vrlo je jednostavno postaviti auto sedište u automobil. Baza je trajno montirana na sedište automobila – ne skida se svaki put kada vadite autosedište iz automobila. Baza se može učvrstiti pomoću Isofix konektora.

ISOfix je Međunarodna organizacija za standardizaciju sistema pričvršćenja auto sedišta na sedište automobila. ISOfix sistem sastoji se od dvije ručke koje su smeštene između sedišta i zadnjeg dela automobila. Važno je da su ti držači direktno pričvršćeni na konstrukciju vozila, zahvaljujući kojima oni pružaju sigurnije pričvršćenje nego kada je sedište pričvršćeno za sigurnosni pojas, kao i bolju apsorpciju energije. Korištenje ISOfix sigurnosnog sistema spečava pogrešnu instalaciju sedišta.

IQ ISOFIX baza je pouzdana ISOFIX baza razvijena za AVIONAUT PIXEL, AeroFIX RWF , AeroFIX i Avionaut Cosmo auto sedišta. Koristi patentirano rešenje s jednom utičnicom koja omogućuje direktno povezivanje dečjeg sedišta s automobilom. Smanjenje broja veza između baze i ISOFIX sistema povećava sigurnost deteta jednostavnim stavljanjem više energije u strukturu automobila umesto deteta. Štaviše, zahvaljujući zvučnom signaliziranju ispravnosti montaže u IQ ISOFIX bazi, sistem Click ‘n drive isključuje rizik nepravilnog pričvršćivanja sedišta na bazu, što maksimizira sigurnost baze.
Avionaut baza za a-s Isofix IQ Pixel/Aerofix
Avionaut baza za a-s Isofix IQ Pixel/Aerofix
22.900,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka