Thule Vector krovna kutija L

Thule Vector krovna kutija L

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Jedinstvena krovna kutija koja savršeno spaja efikasan stil s vrhunskim funkcijama. Karakteristike Elegantan, sportski dizajn s besprekornom integracijom poklopca i donje... Pročitaj ceo opis
240.012,00 DIN -15 %
204.005,00 DIN
-15 %240.012,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Thule Vector krovna kutija L. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Volumen (u l)
430 l
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A64F01
Prijavi grešku
Jedinstvena krovna kutija koja savršeno spaja efikasan stil s vrhunskim funkcijama. Karakteristike Elegantan, sportski dizajn s besprekornom integracijom poklopca i donjeg dela koji dodaje jedinstven izgled svakom automobilu Vrhunski enterijer s integrisanim osvetljenjem i filcom postavljenim donjim delom za povećanu zaštitu opreme koja poboljšava korisničko iskustvo Ojačani poklopac omogućuje glatko dvostrano otvaranje i zatvaranje bez napora Unutrašnjost poklopca bele boje u kombinaciji s LED svetlom olakšava utovar i istovar noću Sistem kliznog zaključavanja, sa odvojenim funkcijama zaključavanja i otvaranja, automatski zaključava poklopac i pokazuje kada je kutija sigurno zatvorena Lako se montira zahvaljujući sistemu za brzu montažu PowerClick. Ugrađeni pokazivač momenta okreta klikne kada je pravilno montiran, osiguravajući brzo i sigurno postavljanje Potpuni pristup prtljažniku sa minimalnom opasnošću od dodira kutije za teret zahvaljujući položaju na krovu vozila pomaknutom prema napred Uključuje prekrivač poklopca kutije Thule za zaštitu kutije od ogrebotina i prašine dok je odložena Tehničke specifikacije Zapremina 430 L Spoljne dimenzije 231.5 x 88.5 x 35.5 cm Unutrašnje dimenzije 204.5 x 78 x 32.5 cm Nosivost 75 kg Sistem za učvršćivanje PowerClick Težina 30 kg Sistem za zaključavanje SlideLock Brave su uključene ? Kompatibilan sa sistemom jednog ključa ? Nosivost skija (pari) 4-6 Nosivost snouborda 3-5 Max. dužina skija 205 cm Nosač za skije ?
Thule Vector krovna kutija L
Thule Vector krovna kutija L
204.005,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka