Konig-Thule XG-12 PRO Lanci za sneg210

Konig-Thule XG-12 PRO Lanci za sneg210

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Automatski zatezni lanci za sneg za SUV i kombije koji traže dodatnu vuču i udobnost 12 mm unutrašnjeg zazora i gazec´eg sloja Dizajn lanaca sa posebnim uzorkom sa zavare... Pročitaj ceo opis
26.654,00 DIN -15 %
22.655,00 DIN
-15 %26.654,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 22.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Konig-Thule XG-12 PRO Lanci za sneg210. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Debljina lanca
12
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A64ED0
Prijavi grešku
Automatski zatezni lanci za sneg za SUV i kombije koji traže dodatnu vuču i udobnost 12 mm unutrašnjeg zazora i gazec´eg sloja Dizajn lanaca sa posebnim uzorkom sa zavarenim dvostrukim vučnim pločama Konig ATC uređaj (aktivno zatezanje i balansiranje) odgovoran je za zatezanje i centriranje lanca tokom vožnje. Nema potrebe za daljim zaustavljanjima za zatezanje lanca MICRO-ADJUST pojednostavljuje operacije montiranja i zatezanja, a istovremeno obezbeđuje čvrsto i precizno postavljanje lanca na gumu štitnik točkova Nivo 1 nudi integralnu zaštitu točka od ogrebotina nastalih dodirom sa metalnim delovima. Sve komponente koje potencijalno mogu doc´i u dodir sa točkom su izrađene od kompozitnog materijala protiv ogrebotina, a bočni elementi su zaštic´eni posebnim kompletom najlonskih branika Homologacije/sertifikati/usaglašenost: O-Norma 5117, O-Norma 5119, UNI 11313, TUV KLASIČNO, AUTOMATSKO, ČVRSTO XG-12 Pro je jedan od najcenjenijih lanaca za sneg za SUV-ove, kombije, komercijalna vozila i kamp-kuc´e na koje utiču manja ograničenja slobodnog prostora oko točkova u potrazi za čvrstim i efikasnim lancem za sneg za vožnju zimi. Konig XG-12 Pro ima ugrađen sistem ugradnje: zahvaljujuc´i fleksibilnom kablu koji klizi po tlu iza volana, svi delovi lanca se povezuju bez pomeranja vozila. Kada se lanac za sneg montira na točak, nije mu potrebno dodatno zaustavljanje za ponovno zatezanje. U stvari, zahvaljujuc´i Konig ATC -u, optimalno zatezanje i centriranje lanca na gumi se postiže a
Konig-Thule XG-12 PRO Lanci za sneg210
Konig-Thule XG-12 PRO Lanci za sneg210
22.655,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka