Passion Pump

Passion Pump

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Pumpa za penis duzine 6.5 cm , precnika 5,5 cm. Vakum pumpa ojacace Vasu erekciju i poboljsati Vasu cirkulaciju . Redovnim koriscenjem pumpe za penis povratice Vam se pot... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A63973
Prijavi grešku
Pumpa za penis duzine 6.5 cm , precnika 5,5 cm. Vakum pumpa ojacace Vasu erekciju i poboljsati Vasu cirkulaciju . Redovnim koriscenjem pumpe za penis povratice Vam se potencija i dovesce do povecanja penisa samim tim dovesce do duzeg i kvalitetnijeg performansa. Pumpa je napravljena od kvalitetnog i izdrzljivog materijala , poseduje "drzac" za ruku radi lakseg pumpanja , specijalno dizajniran da se brze dostigne vakum i na sebi ima ventil za pustanje vazduha.Uz pumpu dobijate 3 zamenjiva prstena za pumpu Preporucujemo da nakon upotrebe pumpe namazete PenisXL ili Hyper men kremu radi brzih i boljih rezultata. Nakon upotrebe pumpu isprati mlakom vodom i sapunicom.
Passion Pump
Passion Pump
890,00 DIN
u seksishop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka