Thule Revolve Kofer sa 4 točkića-ručni prtljag

Thule Revolve Kofer sa 4 točkića-ručni prtljag

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Torba čvrstih bočnih stranica otporna je na udarce i lako upravljiva po svim terenima. Karakteristike Jednostavno upravljanje već s prvim korakom, pomoću teleskopske ručk... Pročitaj ceo opis
50.031,00 DIN -15 %
42.525,00 DIN
-15 %50.031,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 22.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Thule Revolve Kofer sa 4 točkića-ručni prtljag. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
S ručkom na izvlačenje
da
S točkićima
da
Vrsta kofera
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A630DE
Prijavi grešku
Torba čvrstih bočnih stranica otporna je na udarce i lako upravljiva po svim terenima. Karakteristike Jednostavno upravljanje već s prvim korakom, pomoću teleskopske ručke koja smanjuje ljuljanje i efikasno prenosi snagu na točkove Ova lagana i elegantna torba, otporna na udarce, izrađuje se u Evropi od 100% čistog polikarbonata Unutrašnja zaštita uglova, čvrsti okvir i pojačana prednja ploča za dodatnu zaštitu osigurava dugotrajnost Tokom putovanja utovarene su stvari na sigurnom zahvaljujući TSA bravicama i patent-zatvaraču otpornom na probijanje koji se naslanja na čvrsti unutrašnji okvir Jednostavno upravljanje od polazišta do odredišta zahvaljujući velikim zadnjim točkovima koji lagano klize po neravnom terenu i manjim, prednjim točkovima koji su uvučeni, čime se povećava unutrašnji prostor. Povećajte prostor za pakovanje i uživajte u tihom kotrljanju zahvaljujući materijalu od filca kojim je kutija presvučena, a koji prigušuje vibracije tokom prevoza Zahvaljujući ugrađenom ID prorezu, uvučenom u zadnju stranu kutije, lični podaci ostaju sakriveni Pomoću prilagodljivog sistema unutrašnjeg sabijanja, stvari sigurno ostaju na mestu Ugrađene nožice omogućuju da se torba, bez podizanja, postavi na bok Tehničke specifikacije Dimenzije 23 x 35 x 55 cm Težina 3.9 kg Zapremina 33 L Boja Blackest Blue Materijali Polikarbonat
Thule Revolve Kofer sa 4 točkića-ručni prtljag
Thule Revolve Kofer sa 4 točkića-ručni prtljag
42.525,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka