Thule Paramount 29L ranac

Thule Paramount 29L ranac

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Robustan i urban ranac sa savršenom zaštitom za elektronske uređaje i sigurnosnim zatvaranjem. Karakteristike Dvostruka navlaka za prenosni računar sa sigurnosnim zatvara... Pročitaj ceo opis
19.433,00 DIN -18 %
15.935,00 DIN
-18 %19.433,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 22.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Thule Paramount 29L ranac. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A63074
Prijavi grešku
Robustan i urban ranac sa savršenom zaštitom za elektronske uređaje i sigurnosnim zatvaranjem. Karakteristike Dvostruka navlaka za prenosni računar sa sigurnosnim zatvaranjem i konstrukcija SafeEdge za izvrsnu zaštitu u uglovima Zaštitni džep za tablet računare sa mekanom unutrašnjom oblogom Dva načina pristupa prenosnom ili tablet računaru kroz gornji otvor ili bočni zatvarač Poboljšana zaštita od nepovoljnih vremenskih uslova zahvaljujuc´i zavarenim podnim pločama Postavljen džep za vredne predmete štiti sunčane naočare ili telefon Izuzetno udobno nošenje zahvaljujuc´i perforiranom, obloženim naramenicama i kanalima za protok vazduha na zadnjoj ploči. Trajni i vodootporni najlonski materijal (420D) sa završnom obradom koja štiti od prodora vode Organizator za male predmete zbog više džepic´a za odlaganje i priveska za ključeve Ugrađeni sistem za pričvršc´ivanje za karabiner ili svetlo za biciklJednostavni zatvarači za brz pristup Tehničke specifikacije Dimenzije 31 x 26.9 x 51.1 cm Dimenzije pregrade za prenosni računar 24.9 x 2.4 x 36.4 cm Težina 1.08 kg Zapremina 29 l Materijali Najlon Naziv modela TFDP-115
Thule Paramount 29L ranac
Thule Paramount 29L ranac
15.935,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka