KKarp Drake Tx Bite Indicator Set 4+1

KKarp Drake Tx Bite Indicator Set 4+1

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Potpuno nov i unapređen Bite alarm set iz proizvodnje KKarp. Veoma prijatnog izgleda, elektronike najnovije generacije, koja je putpuno zaštićena od vlage i ostalih vr... Pročitaj ceo opis

16.000,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A2921C
Prijavi grešku

Potpuno nov i unapređen Bite alarm set iz proizvodnje KKarp. Veoma prijatnog izgleda, elektronike najnovije generacije, koja je putpuno zaštićena od vlage i ostalih vremenskih uslova. Sam alarm set je prošao najrigoroznije testove, pre nego što je ponuđen samim ribolovcima. Poseduje mogućnost podešavanja jačine tona i svetlosnog signala, kao i prekidač ON/OFF. Sami elektronski sklopovi su konstruisani po principu "Energy Saver tehnology", koja ima za cilj smanjivanje utroška energije pri radu, tako da produžava vek baterija. koriste bateriju od 9V(6LR61). Domet alarma je 150 metara, a pritom nema potrebe za podešavanjima već sam alarm poseduje tehnologiju "Auto detection system" tako da se automatski sinhronizuje za par sekundi.

KKarp Drake Tx Bite Indicator Set 4+1
KKarp Drake Tx Bite Indicator Set 4+1
16.000,00 DIN
u riboloventer

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka