Einhell Stacionarna brusilica sa trakom i diskom TC-US 350

Einhell Stacionarna brusilica sa trakom i diskom TC-US 350

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Einhell TC-US 350 uspravna trakasta brusilica ima snagu od 350 W i funkcije trakastog brušenja, kao i brušenja diskom. Ova kombinovana brusilica ima izuzetno visok kapaci... Pročitaj ceo opis
13.347,00 DIN -15 %
11.345,00 DIN
-15 %13.347,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Einhell Stacionarna brusilica sa trakom i diskom TC-US 350. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A275FA
Prijavi grešku
Einhell TC-US 350 uspravna trakasta brusilica ima snagu od 350 W i funkcije trakastog brušenja, kao i brušenja diskom. Ova kombinovana brusilica ima izuzetno visok kapacitet uklanjanja, što je takođe čini idealnom za velike radove na drvetu. Zahvaljujući različitim podešavanjima brušenja i zrnaca, ova uspravna trakasta brusilica se može koristiti u skladu sa individualnim potrebama. Bezbednost tokom rada je obezbeđena uz pomoć zaštitne haube koja je zatvorena sa strane, kao i prozora za zaštitu od varnica koji se može podesiti bez ikakvih alata. Čvrst dizajn otporan na izobličenja u kombinaciji sa velikim, prilagodljivim osloncima idealni su za širok opseg primena - uključujući i rad na velikim i širokim komadima drveta. Četiri gumene stope upijaju vibracije i osiguravaju čvrst i bezbedan položaj stajanja. Ovaj proizvod dolazi sa diskom za grubo brušenje i trakom za brušenje. Karakteristike Funkcije trakastog brušenja, kao i brušenja diskom Zaštitna hauba koja je zatvorena sa strane za bezbedan rad Podesivo staklo za zaštitu od varnica, bez ikakvog alata Veliki podesivi oslonci za širok opseg primena Čvrst dizajn otporan na izobličenja 4 gumene stope za bezbedno stajanje i niske vibracije Uključuje disk za grubo brušenje Uključuje traku za brušenje Tehnički podaci Napajanje: 220-240 V 50 Hz Maks. Snaga (S2 S2time): 350 W 30 min Brzina praznog hoda: 2980 min-1 Otvor za kačenje diska: 12.7 mm Brusni točak: 150 mm x 32 mm Granulacija brusnog točka: 36 Brusna traka: 686 mm x
Einhell Stacionarna brusilica sa trakom i diskom TC-US 350
Einhell Stacionarna brusilica sa trakom i diskom TC-US 350
11.345,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka