BlackDecker Usisivač BXVC30XDE

BlackDecker Usisivač BXVC30XDE

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Karakteristike Usisna moć: 19 kPa Snaga: 1.600 W Zapremina posude 30 l Težina mašine 8,9 kg Dužina kabla 5 m Tip filtera Sunđerast i tkaninski koji može da se pere Black+... Pročitaj ceo opis
16.899,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 10.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod BlackDecker Usisivač BXVC30XDE. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Mokro usisavanje
da
Snaga (W)
1600
Težina (kg)
8.9
Veličina posude (l)
30
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A1E5D6
Prijavi grešku
Karakteristike Usisna moć: 19 kPa Snaga: 1.600 W Zapremina posude 30 l Težina mašine 8,9 kg Dužina kabla 5 m Tip filtera Sunđerast i tkaninski koji može da se pere Black+Decker BXVC30XDE univerzalni usisivač za suvo/mokro usisavanje 1.600W metalni rezervoar 30l zapremina Usisivač za mokro i suvo usisavanje Upotrebe ovog usisivača su mnoge, veoma je pogodan za uklanjanje i usisavanje tečnosti uzrokovane curenjem ili prosipanjem istih, za uklanjanje prašine i prljavštine u kući a i u radionici, za čišćenje i održavanje vozila. Kompaktan i lagan, idealan za svakodnevna usisavanja Čvrst i robusan rezervoar od nerđajućeg čelika za maksimalnu trajnost Čep za ispust usisane tečnosti omogućuje veoma brzo pražnjenje rezervoara Četiri točkića za lakši prenos Plivajući prekidač koji isključuje usis kada je rezervoar pun Funkcija duvanja za lišće ili uklanjanje prljavštine sa teško dostupnih mesta Integrisan držač za nastavke, kabl, i parking pozicija za lakše odlaganje Obim isporuke Black+Decker BXVC30XDE Papuča za tepih Četka za pod za suvo i mokro usisavanje Uska papuča za nepristupačna mesta Fleksibilno crevo Produžeci cevi Sunđerasti filter Tkaninski filter koji se može prati Uputstvo za upotrebu
BlackDecker Usisivač BXVC30XDE
BlackDecker Usisivač BXVC30XDE
16.899,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka