Držači mobilnih telefona za auto

(499 proizvoda)

Držači za mobilni telefon za auto su dodaci dizajnirani za sigurno držanje pametnog telefona na mestu tokom vožnje. Dolaze u različitim dizajnima, uključujuc´i nosače za instrument tablu, nosače za ventilaciju i držače za vakuum čaše. Ovi držači pružaju siguran i praktičan način korišćenja GPS navigacije, upućivanja poziva bez upotrebe ruku ili upravljanja muzikom dok ne skidaš pogled sa puta. Neki modeli takođe nude podesivost ili mogućnost rotiranja kako bi se prilagodili različitim veličinama i usmerenjima telefona. Ključno je odabrati držač za mobilni telefon koji je kompatibilan sa unutrašnjosti tvog automobila i zadovoljava tvoje specifične potrebe za praktičnošću i sigurnošću.

Neki držači za automobil takođe nude dodatne funkcije poput bežičnog punjenja ili podesivih uglova gledanja. Uz držač za mobilni telefon u automobilu, možeš zadržati ruke na volanu i svoju pažnju na putu, dok i dalje imaš jednostavan pristup funkcijama svog telefona. Odaberi držač za automobil koji je kompatibilan s modelom tvog telefona i koji odgovara tvojim željama i potrebama.

 

Postoje različite vrste auto držača za mobilne telefone. Neki uobičajeni tipovi uključuju:

Magnetski držači za automobil: Ovi držači koriste magnete za sigurno držanje telefona na mestu. Često dolaze s magnetskom pločicom koju možeš pričvrstiti na zadnju stranu telefona ili maske za telefon. Dakle, ne moraš se baviti dimenzijama držača niti brinuti o dugotrajnoj montaži.

Automobilski držači za ventilaciju: Ovi držači se pričvršćuju na ventilacioni otvor u tvom automobilu i drže sigurno tvoj telefon. Lako se postavljaju i uklanjaju. Idealan je ako često menjaš automobile, ili ako jedan automobil koristi više osoba u domaćinstvu.

Automobilski držači za montažu na kontrolnu ploču: Ovi se držači pričvršćuju na kontrolnu ploču automobila pomoću lepila ili vakuumskih čašica. Pružaju stabilnu i sigurnu mogućnost postavljanja telefona.

Automobilski držači za montažu na vetrobransko staklo: Ovi se držači pričvršćuju na vetrobransko staklo automobila pomoću vakuumskih čašica. Omogućuju jasan pogled na telefon tokom vožnje. Većina ovih vrsta nosača takođe omogućuje montažu na kontrolnu ploču ako ne želiš ograničiti pogled na put.

Auto nosači za CD slot: Ovi držači se uklapaju u slot  za CD u tvom automobilu i pružaju praktičnu i stabilnu mogućnost postavljanja za telefon.

Držači za čaše u automobilu: Ovi držači stanu u držač za čaše u automobilu i pružaju sigurnu i lako dostupnu mogućnost postavljanja za tvoj telefon.

Prikaži više
Saveti 0
499 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka