Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Blu-ray filmovi

(1 proizvod)

Na tvoje iskustvo gledanja filmova odlučujuću ulogu ima visok kvalitet video-snimka? Obožavaš HD (high-definition) sadržaj i često posežeš za 3D filmovima? Onda je Blu-ray tehnologija savršena za tebe! Svojom jasnoćom slika ti daje osećaj virtuelne realnosti i omogućava ti da stvarno doživiš posebno iskustvo u video-sadržaju.

Blu-ray predstavlja optički disk dizajniran za skladištenje velikih količina podataka i video-sadržaja visoke rezolucije. Disk je nazvan po tehnologiji plavog lasera koji služi za pisanje i rezanje pojedinačnog diska. CD in DVD je fizički iste veličine, a sam kapacitet Blu-ray diska je deset puta veći od kapaciteta DVD diska. Na Blu-ray disk je moguće zapisati do 50 GB podataka, razvili su ga proizvođači elektronike, računarske i filmske industrije zbog sve većih potreba u oblastima zapisa podataka.

Blu-ray diskove je moguće reprodukovati pomoću Blu-ray plejera, koji pored Blu-ray zapisa podržava i veliki broj drugih medijskih formata. Blu-ray plejeri u svaki dom unose novu dimenziju filmskog užitka jer zbog spektakularnog kvaliteta slike i realističnog zvuka koji nude u gledaocu bude osećaj da su njegovi filmski junaci oživeli.

U ovoj kategoriji možeš da biraš među brojnim Blu-ray filmovima, sortiranim prema vrsti i žanru. Ako spadaš u avanturističke tipove ljudi, možeš gledati širok spektar akcionih i avanturističkih filmova, horora, trilera, kriminalističkih ili naučnofantastičnih, a ako želiš da se nasmeješ gledajući film, prelistaj široku ponudu komedija. U slučaju da želiš da izvučeš neku pouku iz filma, odluči se za kupovinu neke dobre drame. Bez obzira na to koji tip ti najviše odgovara, predlažemo ti da pre kupovine novog Blu-ray diska pregledaš ponude više onlajn prodavnica, što s nama možeš lako na jednom mestu. Proizvode možeš da filtriraš po ceni, popularnosti, prema nazivu proizvoda, kao i prema broju prodavnica koje nude određeni proizvod.

Prikaži više
Saveti 0
1 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka