O Idealno.rs

Idealno.rs je vodeći srpski portal za upoređivanje, kupovinu i praćenje ponuda različitih veb prodavnica. U skladu s našim sloganom »Prva pomisao pre kupovine«, potrošači na portalu mogu da pronađu sve informacije koje su im važne u procesu kupovine, kao i da postanu deo zajednice veb kupaca koja omogućava oprezniju i pametniju kupovinu.

Idealno.rs je deo grupe Ceneje u koju su uključeni Ceneje.si i Jeftinije.hr, vodeći portali za upoređivanje i praćenje ponuda veb prodavnica u Sloveniji i Hrvatskoj. U regionu, korisnicima interneta i mobilnih uređaja omogućavamo svakodnevno upoređivanje oko 1.5 miliona aktivnih ponuda dnevno, skoro 700 veb prodavnica, i izbor među 1.000.000 proizvoda u brojnim kategorijama. Grupa Ceneje veb prodavnicama nudi uređen i transparentan kanal i omogućava rast manjih veb prodavnica koje su do sada imale ograničen pristup, a time i manje mogućnosti za razvoj poslovanja.

Kada na Idealno.rs pronađeš željeni proizvod, pod oznakom »Prodavnice« možeš da pogledaš sve prodavnice koje imaju taj proizvod u svojoj ponudi. Klik na logo prodavnice će te preusmeriti u njihovu veb prodavnicu. Ako ne možeš da izabereš proizvod, u svakom koraku pretraživanja za savet možeš da pitaš korisnike foruma koji će ti rado pomoći prilikom biranja.

Neka Idealno.rs bude tvoja prva pomisao pre kupovine!

Na Idealno.rs ćeš pronaći:

  • upoređivanje cena proizvoda u veb prodavnicama,
  • forum, na kojem možeš dobiti brze odgovore na svoja pitanja i pomoći drugim korisnicima,
  • stručne testove proizvoda,
  • upoređivanje sličnih proizvoda prema njihovim karakteristikama,
  • iskustva koja imaju drugi korisnici sa pojedinim proizvodima,
  • objašnjenja tehničkih pojmova,
  • vodiče za kupovinu koji će ti olakšati izbor.

Trenutno na Idealno.rs prikazujemo ponudu većine glavnih oblasti onlajn prodaje: Audio & Video, Auto – Moto, Kuća & bašta, Erotika, Foto, Lepota i zdravlje, Odeća i obuća, Kancelarija i škola, Računarska oprema, Sport, Telefoni i Za decu.

Za više detalja o načinu korišćenja portala Idealno.rs pročitaj Često postavljana pitanja gde se nalaze uputstva i saveti za upotrebu portala. Objašnjeni su i postupci dobijanja informacija o asortimanu, cenama i stanju zaliha pojedinih prodavnica.

Ceneje d.o.o.
Štukljeva cesta 40
1000 Ljubljana Slovenija
E-pošta: info@idealno.rs
Tel: 00 385 97 782 9948

Direktorja: Darko Dujič, Dušan Zábrodský
Matični broj društva: 6699421000
Porezni broj: SI87922878
Broj poslovnog računa: 3000 0001 3228 993, otvoren kod SBERBANK d.d.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.