Komentari

Pre 5 meseci

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

Vise nego dobar za te pare.....preporucujem

Pre 5 meseci

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

Vise nego dobar za te pare....preporucujem

Pre 10 meseci

SAMSUNG 3D LED televizor UE40H6400

SAMSUNG 3D LED televizor UE40H6400

Neverovatan tv , ima sve sto treba i vise od toga.

SAVET Audio & Video
2.3.2018. 15.35.56

4K UHD: SAVRŠENA SLIKA – JOŠ BOLJA

1/1

Kada razmišljamo o savršenom televizoru zapravo mislimo na iskustvo potpune uronjenosti, kako na ekranu tako i van njega. Najboljem gledalačkom iskustvu uveliko doprinosi kvalitet slike prikazane na ekranu, koji je s rezolucijom od 4K Ultra HD dostigao sasvim drugi nivo.

Kvalitet slike obično određuju četiri elementa koja prepoznaje ljudsko oko: kretanje, kontrast, boje i oštrina. Rezolucija koju nude 4K Ultra HD televizori je četiri puta veća nego kod standardnih Full HD televizora. Slika 4K Ultra HD televizora sadrži više od 8 miliona piksela, zahvaljujući kojima možete da uživate u poboljšanoj oštrini, povećanoj percepciji dubine, izuzetnom kontrastu i glatkim i prirodnim pokretima sadržaja. Uz sve to, možemo da vidimo i svaki detalj.

High Dynamic Range (HDR): kada slika oživi pred vašim očima

Tehnologija High Dynamic Range dramatično menja vizualni doživljaj. Zahvaljujući zapanjujućem svetlu, neuporedivom kontrastu i atraktivnim bojama, slike oživljavaju izuzetnom svetinom i istovremeno s mnogo dubljim tamnim delovima uz više nijansi. HDR omogućava puniju paletu bogatih novih boja, koje još uvek niste videli na televizoru, i pruža vizuelni doživljaj koji će preuzeti sva vaša čula i podstaknuti vaša osećanja. Savršeno za ljubitelje kinematografije i filmske zavisnike.

Najnovija serija Philips televizora može da se pohvali tehnologijom High Dynamic Range Perfect koja poboljšanim kontrastom i intenzivnijim bojama redefiniše pojam kućne zabave. A rezultat? Sada možete uživati u naglašenim svetlim delovima, nenadmašnom kontrastu i živopisnim bojama. Tako intenzivne detalje možete doživeti samo s tehnologijom HDR Perfect.

Sada HDR možete doživeti iz bilo kojeg izvora

Philips-ova nadogradnja HDR-a donosi neverovatnu lepotu u vaš dom, bez potrebe za novim formatom za visoki dinamički raspon. Vrhunska svetlina u kombinaciji s profesionalnom tehnologijom Micro Dimming stvara vizualni kontrast kao nikad ranije. Doživite naprednu rasvetu koja je toliko realistična da slika oživljava u blistavom sjaju.

Tehnologija Perfect Color donosi sve mogućnosti boja

Za savršenu sliku se brinu i dodatne Philips-ove tehnologije kao što je Perfect Color, koja donosi realistične i autentične boje s neverovatnim brojem nijansi. Uživajte u izuzetno širokom spektru boja u kombinaciji s najsofisticiranijom obradom boja. Tehnologija Perfect Color kombinuje skalu boja sa 100-postotnim širokim rasponom boja i obradom 2250 milijardi boja, zbog čega vam ovaj televizor pruža osećaj kao da gledate kroz prozor u svet.

Najnovije: savršena slika s procesorom P5 Perfect Picture

Najsavremenija Philips-ova tehnologija P5 pruža čak 50 % bolji ukupan kvalitet slike.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.