Inovativni načini punjenja pametnog telefona

15.11.2014. 19.49.34

S obzirom da je korišćenje pametnih telefona povezalo sve oblasti našeg života, problem punjenja mobilnih uređaja postao je sve izraženiji. Moramo da uzmemo punjač sa sobom praktično bilo gde da idemo, a kod kuće lako može da izbije svađa, ko će kada da puni svoj telefon. Da li želiš da isprobaš više zabavnih načina punjenja baterija pametnih uređaja?

KLIKNI OVDE I IZABERI NEKI OD MNOGOBROJNIH PUNJAČA I BATERIJA ZA PAMETNE TELEFONE!

image

Na tržištu postoji čitav niz inovativnih uređaja koji su podigli punjenje baterija na sasvim nov nivo. Dok neki i dalje koriste obične žice, drugi su otišli korak napred i imaju sposobnost punjenja uz pomoć sunca, toplote, pa čak i okretanjem točkova.

Svoj smartfon sada možeš lako da napuniš sa elegantnim prenosnim punjačem i da uživaš u hladnom piću ili toplom napitku. Ne možeš to da zamisliš? Proveri sliku iznad i sve će ti biti jasno!

Ako želiš da ubiješ dve muve jednim udarcem, možeš da nabaviš jedinstveni punjač u obliku bonsaija. S njim dobijaš lep ukras, a uz pomoć sunčeve svetlosti možeš da napuniš svoj mobilni telefon.

Tražiš ekološki prihvatljiv način punjenja telefona? Pravo rešenje za tebe se možda krije u punjaču u obliku suncokreta, koji se stavlja pored prozora, a uz pomoć solarnih panela na vrhu koristi besplatnu sunčevu energiju.

Eco-friendly je takođe inovativni punjač u koji sipaš vodu i staviš ga na ploču za kuvanje, a uređaj toplotu vode koja kipi pretvara u električnu energiju, koja zatim puni telefon.

Ako često voziš bicikl, možeš da instaliraš Dinamo sistem kroz koji sopstvenim okretanjem pedala proizvodiš energiju za punjenje mobilnog uređaja. Da li ti se punjenje telefona i dalje čini kao dosadan i naporan zadatak?

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka