Komentari

Pre 5 meseci

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

Vise nego dobar za te pare.....preporucujem

Pre 5 meseci

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

Vise nego dobar za te pare....preporucujem

Pre 11 meseci

SAMSUNG 3D LED televizor UE40H6400

SAMSUNG 3D LED televizor UE40H6400

Neverovatan tv , ima sve sto treba i vise od toga.

Doživi Android na televizoru

22.12.2014. 12.10.30

Bogat izbor sadržaja koji nam je do sada bio dostupan putem pametnih telefona i tablet računara proširio se i na televizore. Prvi evropski televizor s ugrađenim Android ™ sistemom omogućava ti više od uobičajnog iskustva gledanja tv-a, i proširuje mogućnosti Smart TV platforme.

Philips TV s ugrađenim Android ™ sistemom kombinuje moć, performanse i sadržajem bogati Google Play ™. U najnovijim modelima imamo kombinaciju brzog procesora i prijateljskog interfejsa, što ga čini laganim za korišćenje i biranje sadržaja. Na jednostavan način možemo odabrati, organizovati i koristiti aplikacije iz Google Play ™, Chrome ™, kao i Skype ™, Twitter ™, Facebook ™ i YouTube ™.

Google Play ™ je prava riznica zabave. Ljubiteljima igara su  u ponudi omiljene igre, od akcionih, sportskih do logičkih. Za pravi doživljaj igranja koristimo igračku konzolu, koja se samo uključi preko USB-a i sarađuje s TV-om. Ako među TV programima ne možeš da pronađeš odgovarajući sadržaj, Android nudi rešenje. S pristupom programima kao što su YouTube ™ i Google Play Movies & TV, uvek ćeš moći da gledaš filmove, serije, spotove i koncerte koje želiš.

Android ™ takođe nudi široki raspon aplikacija za vežbanje. Od DailyBurn, pa do besplatnih video isečaka za vežbanje, potrebna je samo tvoja volja i možeš da počneš da topiš višak masti ispred televizora. Televizor s Android ™ sistemom je takođe odličan i pametan prijatelj tvog deteta. Igre, zagonetke, kvizovi, sve je spremno, deca mogu da isprobaju svoje veštine i da nauče nešto novo. TV je takođe neophodan partner za večernju zabavu s prijateljima; organizuj karaoke ili napravi muzičku listu pesama koje voliš - Android ™ aplikacije ti omogućavaju upravo to.

Sav taj razni sadržaj je dostupan vrlo jednostavno. Pre nego što instaliraš željenu aplikaciju, prijaviš se preko svog Google naloga. To radiš u podešavanjima - Opšta podešavanja - Podešavanja za Android i pod opcijom "nalog" dodaš novi nalog. Ako već imaš korisnički nalog, odabereš opciju da uneseš svoje podatke, potvrdiš i pristup ti je omogućen, ali možeš da napraviš i potpuno novi nalog. Instalacija je jednostavna: u prodavnici aplikacija Google Play™ odabereš željenu aplikaciju, klikneš instaliraj, potvrdiš izbor i nakon preuzimanja, aplikacija se prikaže na ekranu.

Više informacija možeš da pronađeš ovde ili na Facebook-u Philips Srbija.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka