Ženski bicikl

22.12.2014. 23.07.00

Bicikl je odlično prevozno sredstvo za grad, a ni pronalaženje parkirnog mesta tada nije problem. Njime možete doći u centar grada, dok sa automobilom to ne možete. Imamo muške i ženske bicikle.

image

Ženski gradski bicikl dizajniran je za žene, dok muški bicikl mogu koristiti oba pola. Prodaju se u svim radnjama sa sportskom opremom, ali ih u ponudi ima manje nego muških. Iz tog razloga bolje je potražiti ženski bicikl na internetu, pa tek onda otići u radnju gde ste pronašli model za sebe, kako biste uštedeli na vremenu.

Vožnja bicikla može biti izvrsna rekreacija, što je dobro za zdravlje. Naravno, ako ga mudro koristite, ne vozite po kiši i snegu, upravo iz zdravstvenih razloga. Prilikom kupovine obratite pažnju na veličinu rama, broj zupčanika, kočnice, i drugu opremu kao što su menjač, ručice menjača i sl.

Prave dimenzije bicikla za vas proverite tako što ćete sesti na njega i pokušati da ga vozite. Ako ne možete da dohvatite zemlju nogama ili je dodirujte samo vrhom prstiju, taj bicikl je za vas previsok.

Broj zupčanika je važan kako biste mogli prebacivati brzine, i voziti uzbrdo bez prevelikog napora. S većim brojem zupčanika lakše ćete voziti bicikl i odrediti željenu brzinu i snagu pri usponu.

Na našim stranicama možete uporediti u različitim radnjama cene i proizvođače ženskih bicikala. Primietićete da cena bicikala zavisi od opreme na njima. Nakon kupovine, potrebno je osigurati se od krađe.

Ne propusti

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka