Kupovinom srpskih proizvoda, kao što su rerne, pomažemo domaćoj privredi

22.12.2014. 13.37.00

Pri kupovini ili samo delimičnoj rekonstrukciji kuhinje glavni deo troška će biti kupovina aparata, kao što je rerna. Vaša rerna može biti još funkcionalna, ali je pametno zameniti sa ekonomski isplativijom.

image

Ako vaša stara rerna još funkcioniše, a odlučili ste da je zamenite novom, staru uvek možete pokloniti nekom kome je potrebna, tako nekom činite uslugu, a usput čuvate prirodu. Ako šporet dajete prijateljima ili poznanicima, prvo se raspitajte hoće li se možda zbog tog vašeg čina uvrediti. Sigurniji način je da rernu ponudite na internetu, I tako će vam se javiti ljudi kojima je ona stvarno potrebna.

Kad kupujete novu rernu, plaćate je zavisno u kojem je ona energetskom razredu, jer će to u budućnosti značiti manju ili veću potrošnju struje. Rerna koja se ugrađuje mora se uklapiti u prostor koji posedujete, pa je nakon smeštanja rerne potrebno pobrinuti se za instalacije, pogotovo da su instalacije ispravne i da su dobro spojene.

Za podršku domaće privrede možete se odlučiti za neke od rerni koje se proizvode u našoj zemlji. Pre kupovine raspitajte se za cene rerni, koje možete proveriti i na našoj stranici.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka