Kupovina ručnih miksera i miksera za testo

22.12.2014. 20.03.00

Možete li da zamislite rad u kuhinji bez svih kuhinjskih pomagala? Možete li da zamislite sečenje ogromne količine povrća dnevno za potrebe ručka nekoliko članova porodice? Možete li zamisliti pripremu testa za hleb ili pizzu bez sudova?

Verovatno već pogađate da govorimo o mikseru. Mikseri su izvanredni kuhinjski aparati sa kojima je rad olakšan i vreme pripreme hrane skraćeno.

Među mikserima u zadnje vreme su najpopularniji štapni mikseri. Prvenstveno se koriste za mešanje kuvane hrane. Pre svega važno je da oštricom štapnog miksera koja je izrađena od nehrđajućeg čelika mešamo hranu dok je još uvek topla. Pritom se mikser neće pokvariti ili na bilo koji drugi način oštetiti.

Među popularnijim mikserima su i mikseri za testo. Koriste se za izradu svih vrsta testa i poprilično olakšavaju pripremu. Ako nam se testo zalepi za mešalice važno je da mikser ima opciju izbacivanja mešalica.

Uglavnom se za domaćinstva prodaju ručni mikseri. Oni imaju svoje prednosti, a to su jednostavna upotreba i mala težina. Lako se koriste u malim prostorima i lako se mogu prenositi ako je to potrebno. Kada govorimo o ručnim mikserima na umu imamo miksere za testo, ali i drugi mikseri mogu lako biti ručni pa imaju posebne nastavke za mešanje testa.

Veličina posude treba biti veličine koja odgovara vašim potrebama. Bolje se odlučite za kupovinu veće posude jer u njoj možete pripremiti i manje količine hrane. Velike poteškoće će te imati u slučaju da je posuda premala, jer ćete u tom slučaju morati da posao dvaput ponavljate ili koristite više posuda.

Često se dogodi da onaj mikser kojeg vi želite da kupite nema na stanju. Saznajte koliko traje isporuka odabranog miksera i pričekajte nekoliko dana jer u tom slučaju dobijate ono što želite. Rok dostave je inače vrlo kratak i traje maksimalno nekoliko dana. Rok isporuke određuje prodavnica, tako da neke proizvode naručuju češće, a neke ređe.

Prilikom kupovine proverite i cenu dostave ako odlučite da naručite proizvod od kuće. Troškove dostave uključite u konačnu cenu,ali u mnogim online prodavnicama isporuka skupljih proizvoda je besplatna.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.