Kupovina guma prečnika 15"

22.12.2014. 17.45.00

U potrazi ste za odgovarajućim automobilskim gumama? Gume na vašem automobilu su se već istrošile i došlo je vreme za kupovinu novih? Ili kupujete novi set guma zbog zakonskih odredbi? Koristite li cele godine samo zimske gume? Ili cele godine vozite istim gumama pa sa sobom uvek imate i lance za gume? Ne brine vas razlika letnjih i zimskih guma?

image

Ako ste se pronašli u nekim od gore navedenih pitanja, mi ćemo zaključiti da spadate u gupu onih koji očito ne cene dovoljno svoju sigurnost, život ni zdravlje. Dobre gume, zimske ili letnje, ključan su faktor vaše sigurnosti na putu, i naravno, sigurnosti drugih suvozača u saobraćaju. Ako nastavite zanemarivati stanje guma na svom automobilu mogli biste težim putem naučiti da je cena novog seta guma daleko manja od cene potencijalne saobraćajne nesreće...

Zato pripazite na stanje guma i redovno ih menjajte. Njihova cena zavisiće prvenstveno od njihove veličine. Gume prečnika 15" danas su najčešća vrsta guma koja se koristi na putničkim automobilima, ali do pre nekoliko godina to nije bilo tako. Sa napredovanjem u dizajnu, obliku i veličini putničkih automobila menjaju se i veličine i prečnici guma pa su tako danas standardne 15" gume, nekada bile prilično retke i koristile su se samo na luksuznim vozilima. Sa tim na umu, sa pravom možemo očekivati da će se trend opet promeniti i da će 15" gume u budućnosti postati ređe korišćena veličina guma.

Ako vašem automobilu odgovaraju gume prečnika 15" na tržištu ćete danas pronaći zaista veliki izbor različitih proizvođača i širina guma. Ta pojačana konkurencija među proizvođačima vama će doneti veću dostupnost traženih guma i svakako, bolju cenu.

I na našim stranicama –ceneje.rs - možete pronaći veliki izbor automobilskih guma. Podelili smo ih u tri osnovne, sezonske kategorije – letnjih, zimskih i celogodišnjih guma u rasponu veličina od 13" pa sve do iznad 20". Cilj nam je da vam prikazažemo najpovoljnije cene guma koje se danas mogu pronaći na tržištu. Mislili smo i na vas koji možda niste sigurni kakve tačno gume vam trebaju pa ih na ceneje.rs-u možete uporediti ne samo po ceni i veličini nego i drugim tehničkim karakteristikama.

Nemojte zaboraviti da je stanje i kvalitet guma često onaj odlučujući faktor za izbegavanje sudara i nesreća na putu. Kod izbora vodite se ne samo cenom, nego i tehničkim karakteristikama guma, ali i mišljenjima drugih korisnika ili preporukama poznanika i prijatelja.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka