Kupovina fotokopir mašine i fotokopiranje kao delatnost

22.12.2014. 11.07.00

Fotokopir mašina je obično prevelika investicija za fizičku osobu kako bi fotokopirala samo za lične potrebe. Za kućnu upotrebu je dovoljan neki višenamenski uređaj koji danas možemo naći po pristojnoj ceni. Takav višenamenski uređaj može vam omogućiti fotokopiranje po znatno nižoj ceni.

image

Za one koji bi želeli da ponude fotokopiranje kao uslugu i za to tražiti određenu naknadu fotokopir uređaj je ispravna opcija. Jedan fotokopir uređaj je dovoljan za početak, a kasnije broj možete povećati na dve ili tri mašine. Brži razvoj takve delatnosti očekivao bi se kada bi se u blizini nalazila škola ili univerzitet gde je fotokopiranje najtraženije.

Fotokopir mašina bi trebala da bude što kvalitetnija za što nižu cenu štampe jer će vam tako marža biti veća, a cene konkurentnije. Kvalitetni fotokopir uređaji pri štampi koriste manje mastila i životni vek im je duži. Možemo reći da najkvalitetniji fotokopir uređaji koji za najnižu nabavnu cenu nude duži vek trajanja i omogućavaju najnižu cenu štampe.

Među kvalitetnije marke se mogu uvrstiti fotokopir uređaji Canon i Panasonic. Tako da su oni i jedni od najprodavanijih.

Kada kupujete fotokopir uređaj odmah se raspitajte i o servisima, gde su, kakve usluge pružaju i koliko im je vreme odziva. U slučaju kvara možete dovesti svoju firmu u velike probleme ako popravak traje predugo jer fotokopir uređaj je velika investicija i verovatno nećete imati još jedan u rezervi. Iz tog razloga u slučaju kvara bitno je da servis može popraviti uređaj što pre i da može ponuditi zamenski uređaj dok popravka ne bude gotova.

Kada kupujete fotokopir uređaj renomiranih proizvođača takođe se raspitajte o dostavi, servisu, montaži itd. To svakako proverite i za Canon i Panasonic fotokopir uređaje.

Kada kupujete jeftinije marke možda ste smanjili trošak u samom početku rada, ali kada uzmete u obzir troškove održavanja, eventualne kvarove i životni vek uređaja, izaći će vas puno više. Zato odaberite kvalitetni fotokopir uređaj s kojim će i vaše usluge biti kvalitetnije.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka