Komentari

Pre 5 godina

LG DVD rekorder RH589H

LG DVD rekorder RH589H

Ovaj dvd rezač ima hard od 500 giga, snima u više foramata i u ful hd-u, podržava praktično sve vrste dikova. Od ulaza ima HDMI, USB i S-video. Više od ovoga nema šanse da dobijete, naročito ne za ove pare. Već imam LG-jev tv koji je ekstra, a sada i fenomenalan dvd rezač od istog proizvođača. Od mene sve pohvale za LG.

Kupovina DVD rekordera

22.12.2014. 16.08.00

DVD plejeri su namenjeni snimanju i projekciji filmova, tj. plejer vam omogućava da sačuvate svoju najdražu seriju ili film, i sa njima možete sačuvati snimke sa vaše video kamere!

DVD plejeri mogu imati jedan ili dva diska, što vam omogućava, da na jedan disk snimate film, dok na drugom gledate nešto drugo. Naravno da su takvi plejeri skuplji pa je plejer sa jednim diskom jeftiniji. Kako DVD plejeri danas podržavaju snimanje na skoro sve vrste formata, imaju širok spektar upotrebe i od sada možete uživati u svojim najdražim filmovima kada to želite.

Pre kupovine proverite tehničke karakteristike plejera, i izaberite taj, koji vam nudi kvalitetnu sliku i čisti zvuk. Naravno, kao i kod svih tehnologija, vaš izbor uveliko zavisi od vašeg budžeta. Najmoderniji DVD plejeri, koji su nešto skuplji, imaju više funkcija. Plejer nudi različitu veličinu hard diskova pa pre kupovine razmislite koliko prostora vam je potrebno za skladištenje vaših snimaka. Za bolji zvuk dok gledate DVD, plejeri vam nude opciju, da ih priključite na ozvučenje.

Trenutno su najsofisticiraniji Blue-ray plejeri, oni su nasledili DVD plejere i nude još veći kvalitet. Blue-ray plejeri nude još više prostora za čuvanje vaših podataka, brži prenos istih, slika i zvuk su takođe poboljšani. Naravno, to je moguće samo ako imate odgovarajuci televizor, koji podržava projekciju Blue-ray snimaka. Takođe je kompatibilan sa starijim formatima kao što su DVD, CD ili VCD.

Osim plejera namenjenih snimanju video formata, možete izabrati i diktafon, na koji možete snimiti muziku koju kasnije možete koristiti i za uređivanje zvuka. Diktafon možete priključiti na razne audio uređaje, kao na primer mikrofon. Diktafon vam omogućuje kvalitetno snimanje govora i muzike, snimke kasnije jednostavno prebacite na vaš računar.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka