Kupovina aparata za šišanje i njegova upotreba kod kuće ili u salonu

22.12.2014. 20.49.00

Aparat za šišanje je obavezan deo frizerske opreme i možemo ga pronaći u svakom frizerskom salonu. Bez kvalitetnog aparata za šišanje frizer bi lako došao na loš glas i ostao bez svojih mušterija.

image

Aparati za šišanje su odlični i za upotrebu kod kuće, jer sa njima je šišanje vrlo jednostavno i na taj se način može izbeći poseta frizeru ako imate jako kratku kosu. Isto tako su pogodni za malu decu kojima frizuru možete uraditi kod kuće. Naravno, to važi za samo prvih nekoliko godina, kasnije će i oni poželeti profesionalnu ruku.

Uprkos tome da su aparati za šišanje vrlo specifičan deo opreme, prvenstveno namenjeni frizerima, možemo ih pronaći u mnogim prodavnicama. Cene tako variraju između različitih proizvođača, a i od marže trgovaca. Vama kao kupcu je cilj pronaći najpovoljniju prodajnu cenu. Ako već znate koji aparat za šišanje želite ostaje vam samo da pronađete najbolju cenu. Što možete uraditi na ovoj stranici poređenjem cena raznih artikala i prodavnica.

Pregledajući ponudu na tržištu primetićete da su najčešći proizvođači Remington, Grunding i Philips. Te tri firme nude najbolji odnos kvaliteta i cene i lako među njima možete pronaći onaj koji će odgovarati vama. Među njima možete pronaći aparate u različitim rasponima cene i različitih tehničkih karakteristika. Pri kupovini, obratite pažnju na širinu jedinice šišanja.

Veća širina jedinice za šišanje će omogućiti šire područje šišanja, s manjom imate veću kontrolu i možete s njom lako upravljati. Kada se koriste u salonu za aparate je jako bitno da su što lakši, jer se koriste nekoliko sati dnevno i mogu prouzrokovati umor i bol u ruci.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka