Digitalne vage su prikladne za svaki dom

5.5.2017. 11.15.39

Briga o zdravlju je od vitalnog značaja i jedan od načina na koji to možete učiniti je redovno praćenje vaše težine. Digitalne vage prikladne su za svaki dom , a možete da birate između različitih modernih stilova i veličina mnogih proizvođača. Uz korišćenje ličnih vaga, vi i vaši članovi porodice možete lakše da vodite brigu o zdravlju.

image

Tržište je prepuno različitih proizvođača koji u svojim ponudama imaju vage, a međusobno se razlikuju po ceni i kvalitetu. Inače, postoje vage za upotrebu u kuhinji, mini vage, vage za bebe i lične vage.

Analogne su zamenile digitalne vage, koje su dostupne u modernim oblicima i lako je pronaći onu, koja će pristajati ostaloj opremi u vašem domu.

Digitalna vaga ima ekran na kojem pišu kilogrami, a tehnološki naprednije lične vage će vam pokazati i kontrolu telesne masti, koštane mase i vode u organizmu. Vage su izrađene od različitih materijala, preporučljivo je odabrati onaj na kojem neće biti vidljivi otisci.

Pre nego što se odlučite na kupovinu digitalne vage, proverite koja joj je maksimalna težina, obično ide do 150 kilograma, ali može biti i veća. Lična vaga s pločom od stakla se lako čisti ili odaberite onu koja ima funkciju memorisanja podataka za više osoba i definiciju pola osobe. Većina modernih digitalnih vaga takođe ima priključak za USB preko kojeg se možete povezati s računarom, tako da možete lakše pratiti vaše mršavljenje.

Digitalna vaga vam takođe može izračunati kalorije i upozoriti vas kada dobijate na težini zbog povećanja mišićne mase, a ne masti. Kako je ne biste morali više puta paliti i gasiti, možete odabrati onu vagu, koja to radi automatski od trenutka kada ste na nju stali i isključi se kada siđete.

Digitalne vage rade na baterije, a neki modeli imaju i zaštitu protiv proklizavanja. Pre nego što se odlučite za kupovinu, proverite tačnost vage. Cene lične vage mogu se razlikovati, ali danas su dostupne digitalne vage visokog kvaliteta po vrlo povoljnim cenama. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim kriterijumima i nameni. Ako ste počeli strogu dijetu, onda je instrument s više mogućnosti odličan izbor, ali ako vam treba samo povremeno merenje, najvažnije je da je precizna.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka